Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Видавничі плани КСД: фентезі та фантастика

25 липня 2023 р.

Що може принести радість книголюбу? Анонси видавництва на довгоочікувані книжки улюблених авторів ;)

Ми раді поділитися з нашими читачами анонсами книжкових циклів та бестселерів від КСД на 2023-2025 роки. Одразу попереджаємо, що терміни виходу книг наразі не точні, можливі переноси. Оригінальні обкладинки книжок використані для презентації, українські видання можуть мати інший дизайн.

Поїхали!

Тагере Мафі — американська письменниця іранського походження. Її young adult серія «Shatter Me» стала однією з найпопулярніших історій цього жанру у світі. Популярність книг не обійшла й українських читачів, за останній рік ми отримали дуже багато запитів щодо перевидання першої книги та продовження цієї серії.

Тепер офіційно: КСД планує випустити 6 книг цієї серії у 2024-2025 роках. Перша частина вийде вже на початку 2024 року ;) 

Книги серії: 

  • Shatter Me

  • Unravel Me

  • Ignite Me

  • Restore Me

  • Defy Me

  • Imagine Me

Видавництво планує випустити книги в оригінальних обкладинках. Працюємо над цим!

Маргарет Астрід Ліндгольм-Огден (відома під псевдонімами Робін Гобб і Меган Ліндгольм) — американська письменниця, яка працює в жанрі фентезі. Найбільш відомою її серією на українському ринку стала «Трилогія про Провісників», яку буде додруковано на численні прохання читачів. 

Вже у 2024 році ми плануємо видати продовження циклу у новій трилогії «Торгівці живих кораблів». Дії романів відбуваються через кілька років після подій описаних в циклі «Трилогія Про Провісників», але герої — мешканці південного узбережжя материка і Піратських островів. 

Першу книгу нового циклу очікуйте на початку 2024 року. 


Анонс книг Джо Аберкромбі викликав неабияку реакцію і купу запитань наших читачів, тому ми вирішили дістати всі козирі і розповісти одразу про 6 книг автора, які плануємо до видання.

Джо Аберкромбі — англійський письменник-фантаст, відомий фентезійною трилогією «Перший закон», перша книга якої вперше вийшла українською у КСД ще у 2018 році.

Першими у списку до видання є самостійні романи у світі «Першого закону»: «Best Served Cold», «The Heroes» та «Red Country». Книгу «Найкраще смакує холодним» очікуйте вже восени 2023 року. 

Продовження до трилогії «Перший закон» — «Божевільні часи» («Age of Madness») також у роботі. Наразі складно спрогнозувати хоча б приблизні терміни, тому слідкуйте за анонсами у наших соцмережах.

Нещодавно автор зустрівся онлайн з українськими фанатами. Зустріч була організована українськими фентезі-авторками “Фантастичні talk(s)”. Подивитися запис можна за посиланням.

Ми продовжуємо видавати романи Стівена Кінга українською. І вже 5 вересня світ побачить нову книгу автора «Holly». І якщо раніше переклад книг стартував після релізу оригіналу, то цього разу — текст вже у перекладі. Ми отримали зразок книги раніше і зможемо швидше представити роман українським читачам. Вже у 2024 році!

Однак ми працюємо над ще однією книгою Кінга, яка не виходила українською — «Долорес Клейборн». Очікуйте роман як сюрприз від видавництва під новорічну ялинку — у грудні.

Думали, що ми забули про Патріка Ротфусса? Ні ;)
Очікуйте другу книгу «Страхи мудреця» вже наприкінці 2023 року!

І це ще не все! КСД активно працює над випуском нових книжок українською, щоб розвивати нашу літературу та культуру, поповнювати полички українців якісними перекладами світових авторів та вітчизняних письменників. І ми дуже вдячні за вашу підтримку та ідеї. Завдяки вам ми стаємо краще!

Очікуйте нові анонси та плани у наших соцмережах!




Коментарі: 42
Оцінка новини:
Евеліна Володимирівна

on-line
Оцінка новини: 5
господи я вознеслася
26 липня 2023 р. в 11:35
Рейтинг відгуку:
35
Олексій Петрович

on-line
«Долорес Клейборн» - це круто. Але ще би «Очі дракона» 😉
26 липня 2023 р. в 15:03
Рейтинг відгуку:
18
Лілія Святославівна

on-line
Оцінка новини: 5
Доброго дня!) Чи буде взагалі додрук перших трьох книг Маргарет Астрід Ліндгольм-Огден (Робін Гобб)???
26 липня 2023 р. в 11:40
Рейтинг відгуку:
16
Микола Вячеславович

on-line
Оцінка новини: 5
Доброго дня, підкажіть чи є в планах видати збірку Аберкромбі «Sharp ends»? Чи будете вести переговори про видання його майбутньої збірки «The Great Change and Other Lies»? Теж питання стосовно книги «Devils» ? Чи все залежить від продажів і поки що таких планів нема? Особисто, я після цих анонсів по Аберкромбі, куплю все що з його творів видасть «КСД». Хотілося б почути конкретику стосовно 3-ї частини «Хронік Буресвітла» Сандерсона, на сторінці «КСД» у Threads писали, що вона буде до кінця року 100%. А в цій новині про Сандерсона навіть не згадали. І ще Ротфусс «Страхи мудреця» буде одним томом?(Дуже на це сподіваюсь) А також мене цікавить чи будете додруковувати «Гуситську трилогію» Сапковського (Вежа Блазнів, Божі воїни, Вічне світло), я б придбав, проте знайти нереально.
admin Tania: Вітаю! Наразі стосовно Аберкромбі всі плани зазначені у новині. Третя книга Сандерсона у роботі, планується на початок 2024 року. Ми здебільшого зібрали у новину анонси по новим циклам і додали Ротфусса, бо про нього давно не казали. Очікуйте інші анонси у наших соцмережах та на сайті!
26 липня 2023 р. в 11:36
Рейтинг відгуку:
9
Катерина Вікторівна

on-line
Долорес Клейборн!!! Как я этого ждала. Ещё жду Розу Марену
26 липня 2023 р. в 11:52
Рейтинг відгуку:
9
Усього коментарів: 42
Показано з 1 по 5
info
Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Якщо ви постійний клієнт КСД, будь ласка, авторизуйтеся.
Поделиться в Facebook
Поділитися
Поділитися