Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Темі Хоуг

Темі Хоуг — «Час расплаты»
уривок з книги
Темі Хоуг
Темі Хоуг (уроджена Темі Міккельсон) — популярна американська письменниця. Народилася 20 січня 1959 року. Свою популярність автор отримала завдяки творам написаним у жанрі любовного роману та трилера. Всього було видано більше 35 млн. екземплярів її книг на більш ніж двадцяти різних мовах. Вперше Хоуг потрапила до списку бестселерів New York Times завдяки книзі Night Sins, і з того часу практично кожен її твір ставав бестселером.

Тамі Хоуг почала свою кар’єру у дев’ять років, самостійно видавши і проілюструвавши свій твір Black Pony. Домашнє завдання — розповідь про двох дітей, у яких була поні на ім’я Смокі, пробудило в ній бажання і далі писати книги. Її мрія здійснилася в 1988 році, коли видавництво Bantam Books опублікувало перший роман Хоуг, The Trouble With J. J. До цього Хоуг змінила безліч професій — працювала помічником фотографа, готувала шоу коней, працювала у видавництві газети і навіть продавала дизайнерські аксесуари для ванних кімнат.

Хоуг стала улюбленицею і читачів, і критиків, вона почала свою кар’єру з любовних романів, написавши для видавництва Bantam шістнадцять творів за п’ять років. Вона намагалася урізноманітнити свої книги, роблячи комічними або романтичними, а ретельно опрацьовані персонажі і цікаві діалоги стали візитною карткою письменниці. Ці особливості простежуються і в її трилерах, де також присутні динамічний сюжет і захоплююче розслідування.

Темі Хоуг — вміла наїзниця, і не раз брала участь у національних змаганнях. Зараз вона живе в Палм-Біч у Флориді, де продовжує займатися кіньми.