Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Сюзанна Кірслі

Сюзанна Кірслі — «Забытая история любви»
уривок з книги
Сюзанна Кірслі

Сюзанна Кірслі — канадський автор. Як говорить сама письменниця, вона пише сучасні готичні романи, поєднуючи історичні пригоди з романтикою і елементами жахів, тому їх складно віднести до якогось конкретного жанру.

Сюзанна Кірслі вивчала політологію та міжнародний розвиток в університеті, але завжди знала, що хоче стати письменницею. Вона навіть пожертвувала своєю посадою музейного куратора і стала офіціанткою для того, щоб мати можливість присвячувати улюбленій справі більше часу. Але лише перемігши на конкурсі Transworld Publishers ’Catherine Cookson Fiction Prize, вона зрозуміла, що може заробляти на життя своїм захопленням.

Зараз автор живе в місті Онтаріо, розташованому на сході від Торонто, в Канаді. Сюзанна Кірслі також пише класичні трилери під псевдонімом Емма Коул.

Автор про себе:
«Мені пощастило народитися в сім’ї читачів. Коли я народилася, мама читала книгу This Rough Magic письменниці Мері Стюарт, так що не дивно, що пані Стюарт стала моїм улюбленим автором.

Я не пам’ятаю, коли сама почала писати, але в сім років, після прочитання Little Women я вирішила, що хочу бути схожою на героїню книги, Джо. Тоді я почала складати твори, і це захоплення не згасло навіть в підліткові роки. В університеті я вивчала політологію та міжнародний розвиток, а у віці двадцяти двох років стала куратором в музеї.

У той же рік сестра сказала мені, що я повинна припинити писати перші розділи книг і кидати їх - пора було закінчити розпочате. Я не могла розчарувати її! До кінця літа я закінчила свій перший роман, і з тих пір не можу зупинитися. Моє хобі насправді виявилося покликанням ».