Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Сьюзан Кінг

Сьюзан Кінг — «Острые шипы страсти»
уривок з книги
Сьюзан Кінг

Сьюзан Кінг (1951, Нью-Йорк, США) — американська письменниця. Автор видала вже більше 20 історичних романів, кожен з яких отримав схвальні відгуки за історичну точність та якість оповідання. 

Сьюзан Кінг народилася в 1951 році в північній частині штату Нью-Йорк і виросла там. Вона вчилася в Меріленді, де отримала ступінь бакалавра мистецтва і ступінь магістра з історії мистецтва. Після закінчення навчання, Кінг давала лекції з історії та теорії мистецтва і одержала докторський ступінь з історії середньовічного мистецтва в університеті Меріленд. Після магістратури Кінг написала свій перший роман, «Острые шипы страсти» (The Black Thorne's Rose), який вперше було видано у вересні 1994 року. Після цього автор публікувала свої історичні романи під різними іменами: Сьюзан Кінг, Сара Габріел, Сьюзан Фрейзер Кінг. 

Багато з романів автора присвячені кельтським міфам і легендам. Її пристрасть до мистецтва і історії додає книгам високий рівень історичної точності, який вигідно відрізняє її роботи від інших романів цього жанру. 

Сьюзан Кінг була номінована на премію Romance Writers of America RITA Award за кращий історичний роман. Вона також була нагороджена журі Romantic Times Reviewers’ Choice Award за досягнення в написанні середньовічних любовних романів. Вона є членом Romance Writers of America і Novelists. Inc та була членом ради директорів письменників-романістів Вашингтона.