Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Адель Ешворт

Адель Ешворт - «Мой нежный граф»
уривок з роману
Адель Ешворт


Вперше, коли вона вийшла на сцену, (у віці трьох років у невеликому ресторані), вона знала, що їй судилося стати співачкою. Це був її перший прорахунок.

У віці шести років, спостерігаючи за тим, як одна з ракет «Аполлон» злітає в повітря в прямому ефірі, через що перервали найбільш важливі телевізійні шоу десятиліття, Monkeys і «Скубі–Ду», вона вирішила, що стане дипломатом. На превеликий жаль її матері, Адель застукали під час спекотної дискусії з телефонним оператором, який наполягав на тому, що неможливо передати телефонний дзвінок шестирічної дитини президенту Ніксону лише для того, щоб подати скаргу про переривання важливої програми. Дипломатія була явно не для неї.

У початковій школі Адель, будучи ненаситним читачем, вирішила, що вона буде адвокатом. Три роки Адель була впевнена, що її призначення — це юридичний факультет Гарварду. За цей час вона прочитала всі опубліковані твори Ненсі Дрю (53 на той момент) і перейшла до романів. Так завершилася її мрія розкривати злочини. Думка про юридичний факультет здалася їй ще менш привабливою після занурення у світ Вікторії Холт у віці 12 років.

Адель продовжувала заняття співом до підліткового віку, вирішивши, що стане або критиком якої-небудь видавничої компанії (оскільки все, що їй подобалося робити — так це читати), або співачкою–зіркою.

А потім, коли їй було 15 років, її особистий вчитель вокалу повідомив їй жорстокі факти реальності: для того, щоб стати співачкою–суперзіркою Бродвею, потрібно було не тільки добре співати, а ще й танцювати, читати ноти і вміти жити на копійки. Адель не вміла танцювати, а життя «на копійки» зовсім не приваблювала її.

У коледжі вона навчалася за фахом «журналістика».

Адель старанно займалася своєю улюбленою справою і до моменту закінчення коледжу прочитала, як видно, всі книги Kathleen Woodiwiss, Shirley Busbee, Laurie McBain, Вікторії Холт, Johanna Lindsey і Rosemary Rogers, які вийшли з друку. Незабаром з'явилися і нові автори, які одразу ж привернули її увагу.

Закінчивши університет Юти з дипломом журналіста / диктора програми новин, Адель зробила те ж саме, що і більшість випускників — почала працювати в зовсім іншій області. Так, в 1986 р. вона стала стюардесою західно–американських авіаліній.

У 1990 р. Адель вирішила написати свій власний роман, хоча їй знадобилося цілих 3 роки, щоб нарешті сісти і написати його.

Навесні 1993 р. Адель звільнилася з західно-американських авіаліній і повністю присвятила себе творчості. На написання своєї першої книги, Even as You Are, вона витратила 3 місяці, але книга так і не була опублікована.

Відточивши свої навички та більш детально дослідивши ринок, вона приступила до написання другого роману, My Darling Caroline («Мій ніжний граф»), роботу над яким завершила в квітні 1995 р. Книга, опублікована в жовтні 1998 р., отримала престижну нагороду Romance Writers of America RITA Award за найкращий дебют року.

Після публікації свого першого роману вона написала ще дев'ять.

Адель мешкає в Техасі зі своєю сім'єю.