Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Аманда Квік

Квік Аманда - Третє коло
Уривок з роману
Аманда Квік

У продажу знаходяться понад 25 мільйонів екземплярів її книг.
Автор серії книг, визнаних бестселерами New York Times, Джейн Енн Кренц використовує три різні псевдоніми для кожного з її «світів». Під ім'ям Джейн Енн Кренц (за чоловіком) вона пише сучасні романтико-детективні книги. Ім'я Аманда Квік вона використовує для своїх історичних любовно-детективних романів. А ім'я Джейн Касл (її дівоче прізвище) сьогодні зарезервоване для футуристичних  книг з детективно-паранормальним присмаком.

«Мене часто запитують, навіщо  мені стільки псевдонімів», - говорить вона. «Відповідь – для того, щоб читачі завжди могли знати, який з трьох моїх світів чекати в книзі».

Окрім написання художньої літератури, вона – редактор  співавтор документальної серії нарисів «Небезпечні чоловіки і авантюрні жінки: письменники романтичних книг про привабливість романтики», яка видається при Університеті Пенсільванії. Її вірність вибраному жанру була непохитною з самого початку письменницької кар'єри. Щороку на щорічних зборах асоціації  Romance Writers of America («Письменників любовного жанру Америки») вона бере участь у майстер-класах для бібліотекарів, які відбуваються протягом дня, і виступає з мовами про важливість жанру любовної літератури.

Вона отримала ступінь бакалавра історії в Каліфорнійському Університеті в Санта-Круз, а потім здобула ступінь магістра  бібліотечної справи в державному університеті Сан Хосе, в Каліфорнії.  Перш ніж присвятити весь свій час написанню книг вона працювала бібліотекарем як в наукових, так і в суспільних бібліотеках.  Вона одружена і живе з чоловіком Френком в Сієтлі, в штаті Вашингтон.

...

( Джейн Кренц ).День народження - 28 березня.

У багатьох відношеннях Джейн Енн Кренц являє собою копію багатьох героїнь її книг. Вона мешканка Сієттла, що віддає перевагу трав`яному чаю і вегетаріанській їжі, заповзятлива і, що найголовніше, у неї гострий розум і відчуття гумору.

Можливо, це і пояснює, чому вона одна з "найплідніших" і популярніших авторів Сієттла - якщо не всіх Сполучених Штатів.

Випустивши в січні (2000 р.) свою книгу "Шукачка пригод" (Soft Focus), Кренц отримала вже 26 титул у списку бестселерів The New York Times. Своєю працею вона заслужила на пошану в своєму жанрі, якому, до недавніх часів, критики і оглядачі приділяли мало уваги.

Кренц пише детективні любовні романи (romantic suspence fiction) і наклади її книг доводять, що робить вона це непогано. Використовуючи три різні псевдоніми для трьох різних періодів часу (Джейн Енн Кренц для сучасних, Аманда Квік - для історичних регентських, і Джейн Кастл для наукової фантастики), Кренц змогла захопити всі найпопулярніші ніші ринку. Одній з причин свого успіху письменниця називає свій підхід до динаміки стосунків між чоловіками і жінками.

"Самое важное для читателя - идентифицировать себя с героями романа, независимо от того, в каком времени он происходит", - сказала она. - "Люди хотят видеть храбрость, честь и решительность в их героях и героинях. В конце концов, разве не этому мы стремимся в своей жизни?"

"Я думаю, что большинство из нас хочет, чтобы должное уважение уделялось важности семьи, и ошеломляющей динамике между мужчинами и женщинами. Не то чтобы здесь должен быть вызов или препирательства, но это должно быть частью того, что делает нас разными и уникальными. Грань, искра, которая существует между мужчиной и женщиной и является на свет в форме диалога, и делает книгу интересной для чтения".

Ким Рікеттс, Директор по Просуванню книжкового магазина Сієтлу, відмітила, що Кренц - одна з небагатьох письменниць, книги якої читачі запитують за прізвищем автора.

"Я думаю, что это огромный дар для любого автора, независимо от того, в каком жанре он пишет, - сказала Рикеттс. - И, честно говоря, мы не предлагаем большой выбор женских романов, как и детективных романов, как это бывает в более крупных магазинах - может, где-то 25% от того, что выпускают. Книги Джейн всегда есть в продаже, независимо от того, под каким именем она пишет".

Кренц заявляє, що, вона вирісла на книгах Ненсі Дрю, і можливо, тому детективний сюжет у неї невід`ємний інгредієнт її романів.

"Мне кажется, что люди скучают по фильмам в стиле 40-х и 50-х годов, - говорит Кренц. - Им не хватает некоторой вербальной находчивости, которой были знамениты те фильмы. Я также думаю, что существует реальное желание увидель что-нибудь старомодное по этике и стилю... Взять что-нибудь старое и забытое и использовать его: этого не хватает очень многим сегодняшним романам. Мне нравится представлять людей сильными и благородными... и никаких сюсюканий!"

Як би Кренц це не називала, воно працює. Навіть чоловіки приходять на її авторські зустрічі, щоб сказати, як їм подобаються персонажі її романів.

"Как правило, мужчины любят давать свои комментарии," - сказала Кренц. - Они рассказывают мне что, не думали, что им понравится видеть героев такими, как их рисуют в женских романах, но это так. Им нравится благородство. Им нравится чувство преданности и решительности, которую мужчины в романах привносят в отношения героинями".