Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Барбара Пірс

Барбара Пірс — «Запретное влечение»
Уривок із тексту
Барбара Пірс

З фамільним древом, що уходить корінням в шістнадцяте століття, Барбара Пірс за свій інтерес до англійської історії дякує бабусі і романтичний казки, що були розказані .

Намагаючись поэднати свою любов до історії з необхідністю написання цікавого сюжету, в 2000 році вона дебютувала з романом A Desperate Game («Відчайдушна гра»), в якому поєднувалися любовна і історична тематика, але головним було бажання розповісти світу про свої відчуття. З сім'єю Бедегрейн письменниця познайомила нас в книзі «Пустощі леді», написавши згодом ще три книги цієї серії.

Зараз вона працює над новою серією книг, дія яких розвивається довкола сім'ї Керлайлов. «Грішники» - це перша книга з цієї серії. Барбара Пірс живе в Атланті з мужом і трьома дітьми.

Огляд книжки: за допомогою цього плотського роману - другого в захоплюючій новій серії, Барбара Пірс представляє нам нещасних закоханих, які відчувають один до одного заборонений потяг. Фейн Карлісл ще не готовий прийняти титул герцога Соліте, але із-за раптової смерті батька, його відчайдушним холостяцьким днинам приходить кінець. Невже в цьому нещасті винні прокльони Соліте? Або винуватиця всьому – леді Кілбі Фітчвулф? Красуня з очима фіолетового кольору, яка сама замішана в родинному скандалі, з`являється у вищому світі і незабаром стає предметом диких фантазій герцога. Але чи правдиві чутки?

Чи дійсно батька Фейна знайшли мертвим в спальні леді Кілбі, і якщо так, то чи слід новому герцогові ховатися від її товариства? Способу померти солодше просто не існує. Але коли герцог пізнає прекрасну спокусницю краще, виявляється, що його спокушання зовсім байдуже їй. Те, що для герцога починається як романтичний флірт з леді, перетворюється на нав`язливе і небезпечне завоювання, в ході якого обидві сторони небезпечно ризикують закохатись.