Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Беар Ґріллс

Беар Ґріллс — «Призраки пропавшего рейса»
уривок з книги
Беар Ґріллс — «Над пылающей бездной»
уривок з книги
Беар Ґріллс
Едвард Майкл Беар Ґріллс — відомий британський мандрівник, телеведучий та письменник, неодноразово потрапляв до Книги рекордів Гіннесса. Ґріллс неодноразовов продирався крізь хащі амазонських лісів, пролітав на паромоторі над найвищим водоспадом світу, мандрував льодовими просторами Антарктиди та став наймолодшим британцем, який підкорив Еверест. Його телепередача «Вижити за будь-яку ціну» на каналі «Дискавері» отримала всесвітню популярність.

До експедиції на Еверест Беар, також володар чорного пояса з карате, три роки перебував на службі у складі 21 полку Британського спецназу САС. Його історія ще більш цікава тим, що під час служби Беар Ґріллс пошкодив хребет в трьох місцях через невдалий стрибок з парашутом в Африці. Під час довгих місяців реабілітації йому не дозволяла здаватися дитяча мрія про Еверест. Беар згодом відчув у собі достатньо сил для того, щоб помірятися ними з найвищою вершиною світу.

Беар Ґріллс володіє вродженим талантом до комунікації, його передачі та телешоу принесли йому всесвітнє визнання. Беара називають також «мотиваційним оратором» — привертаючи до себе увагу за допомогою свого екстремального досвіду, він закликає корпорації і підприємців брати участь в добродійності. Беар входить до числа наймолодших та найуспішніших ораторів у світі.