Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Кетрін Куксон

Кетрін Куксон - Молчание леди
Уривок з роману
Кетрін Куксон

Леді Кетрін Куксон народилася в бляклому індустріальному Тінасайде в Англії, і стала одним з найуспішніших романістів усіх часів. Вона була незаконнонародженою дочкою жінки, яку вважала своєю сестрою. Її юність була важкою, часто її життя було жорстоким і складним. Бідність, експлуатація і обман довкола неї збудили в ній глибокі емоції, які залишилися з нею на все життя і вплинули на її творчість. Кетрін почала роботу у сфері побутового обслуговування, і, врешті-решт, одружилася з директором гімназії. У віці сорока років вона почала писати про життя людей, які її оточували.

Її перший роман називався «Kate Hannigan» і був опублікований в 1949 році. Вона швидко стала популярною в своїй місцевості, але незабаром її аудиторія розширилася до кордонів всієї Англії, а потім і всього світу. Було продано більше мільйона екземплярів її книг, а тринадцять її романів на сьогодні були успішно екранізовані, і в планах – екранізація інших її романів. У 1986 році вона отримала титул Ордена Британської Імперії. Вона була призначена почесною асоційованим членом в коледжі Святої Хільди в Оксфорді в 1997 році. Вона написала понад 100 творів, включаючи 10 книг для дітей, а книги її видавалися в 25 країнах.

«Куксон чіпко тримає сюжет в своїх руках, її погляд нещадний, а  її розуміння людських поривів – безпомилково. (у неї є) дар використовувати ці компоненти для того, щоб створювати художню літературу, яка ненав`язливо, але невідворотно змушує уяву працювати».
Elizabeth Buchan, Sunday Times

«Гумор, упевненість, рішучість і щедрість – ось чесноти Куксон в світі, який вона часто змальовує холодним і жорстоким. Її романи вивірені і наповнені тією бідністю і брехнею, в якій їй довелося жити в юності.  Саме це надає її творам силу. У тісному світі популярних жіночих романів Куксон захистила свою власну територію».
Helen Dunmore, The Times
«Вона зробила те, що і чекають від романіста. Вона розважає, викладає на папері людські емоції».
Barbara Taylor Bradford