Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Крістоф Хардебуш

Крістоф Хардебуш — «Битва троллей»
Уривок із книжки
Кристоф Хардебуш - Гнев троллей
Уривок з роману
Крістоф Хардебуш - «Ритуал тьмы»
Уривок з роману
Крістоф Хардебуш

Крістоф Хардебуш народився в 1974 році в місті Люденшайд, вивчав в університеті англістику і науку про засоби масової інформації, після закінчення університету працював текстовиком в одному рекламному агентстві. Інтерес до фентезі і історії, врешті-решт, привів його до письменства.

І після великого успіху свого першого роману «Тролі» - ausgezeichnet mit dem deutschen Phantastik-Preis 2007 für das beste deutschsprachige Roman-Debüt - він став вільним письменником. Живе і працює в Хайдельберзі, Германія.

Тролі все ще тут, і це добре, оскільки в світі людей міцніють сили зла, настає нещастя, якому можуть запобігти лише тролі: більше 80 000 проданих екземплярів, тиждень в списку бестселерів  - і це не кінець! Крістоф Хардебуш заново воскрешає небезпечний народ з книг Толкіена для ратних подвигів: фентезі року!

«Крістоф Хардебуш пише спектаклі-фентезі!» - Bild am Sonntag

Про книгу: після багатовікової ворожнечі в країні між гір, нарешті, запанував мир. Тролі з перемогою повернулися в своє підземне царство, а влахакі намагаються впоратися зі всіма наслідками цієї кривавої громадянської війни і зажити мирно.

Тим більшим було здивування колишнього повстанця Стена, коли перед брамами в його місті несподівано з`явилося плем`я тролів. Їх верховодець, велетенський воїн Пард, заявляє, що тролла Анда захопила владу над більшою частиною тролів і убила верховодець Друана. Проте перед своєю смертю Друан встиг передати деякі свої знання своєму вихованцеві Керр, який і порадив Парду пошукати у людей такої можливості, завдяки яким вони зможуть здолати непереможну воячку тролів.

А на поверхні землі у Влахкисі наближається нова біда: якраз в ту мить, коли сестра Стена, Флорес, і його дружина, Вісинія, знаходяться в місті Турдуй і ведуть мирні переговори з масрідамі, на фортецю нападає бунтівний марчег. Тепер колишнім непримиренним ворогам доводитися стати союзниками, щоб у них з`явилася хоч якась надія вижити. Сім`я Стена приймає участь у відчайдушному бою, йому доведеться знов повірити Парду і відправитися йому на допомогу.

Оскільки глибоко в надрах землі на них чекає така загроза, яка може змести з лиця землі не лише тролів, але і весь Влахкіс.