Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Дін Кунц

Дін Кунц — «Эшли Белл»
уривок з книги
Дін Кунц
Дін Кунц — автор історій жахів, які стали абсолютними бестселерами згідно з рейтингом New York Times.

Народився 9 липня 1945 року в Пенсільванії. Оскільки родина Діна була бідною, то придбання та читання книг його батьки вважали марнуванням часу і грошей. У віці 8 років Дін почав продавати свої твори, обкладинки до яких робив сам. У 1967 році Кунц закінчив Шиппенбурзькій університет, і після закінчення почав працювати вчителем англійської мови. Однак він завжди мріяв про письменницьку кар'єру. Перший роман Кунца — «Star Quest», що вийшов 1968 року, приніс молодому автору читацький успіх. Він починав літературну кар'єру з традиційної наукової фантастики, кращим твором у цьому жанрі прийнято вважати його роман «Nightmare Journey». З 1975 року Дін Кунц пише, в основному, жахи, і в цьому жанрі досяг неймовірних успіхів: критики нерідко ставлять його в один ряд з такими визнаними майстрами, як Стівен Кінг і Пітер Страуб. Слава і комерційний успіх прийшли до нього у вісімдесяті роки, і практично кожен твір автора ставав бестселером. Найбільш відомі романи: «Ангелы-хранители», «Полночь», «Фантомы», «Нехорошее место», «Холодный огонь».

Кунц прагнув досконало ознайомитися з тією областю, про яку писав. Він студіював підручники з психіатрії, психопатології, соціології злочинності, хімії та біології. Уважно розглядав мапи та путівники тих міст, у яких були його герої. Якщо інформації з книг і брошур було недостатньо, Кунц їхав на консультації до спеціалістів.

Багато романів Кунца були екранізовані. За мотивами його творів знято фільми «Пассажиры» (1977), «Дьявольское семя» (1977), «Лицо страха» (1990), «Убежище» (1995)  та інші.

На даний момент письменник разом зі своєю дружиною Гердою живе в Каліфорнії.