Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Холлі Ефрон

Холлі Ефрон - Никогда не лги
Уривок з роману
Холлі Ефрон

Холлі Ефрон – письменниця, книжковий рецензент і викладач літературної діяльності.

Її нова книга  - це повний психологічної напруги роман «Никогда не лги» (Уїльям Морроу).  Publishers Weekly відзначає відгук на її книгу зірочкою, і називає його «приголомшливим», і «чудовою страшною історією про одержимість». Роман розглядався як кандидат на екранізацію, а також був перекладений 7 мов. На даний момент письменниця посилено працює над новим психологічним трилером, реліз якого запланований на початок 2011 року.

Холлі – також автор книги  The Biblioiphile''s Devotional: 365 Days of Literary Classics – щоденної дози натхнення, почерпнутої з класичних книг. А також книги 1001 Books for Every Mood – книги-гіда для книголюбів, путівника по кращих книгах нашого часу, складеного так, щоб дібрати вам найбільш відповідну під настрій книгу.  
Холлі – книжковий рецензент Boston Globe, яка сама отримувала за свою роботу премії, і де її колонка «On Crime» про детективну літературу виходить щомісячно по воскресіннях в розділі «Ideas».

Холлі поєднує в собі літературний талант з любов`ю до викладацької діяльності в своїй книзі Writing and Selling Your Mystery Novel: How to Knock ''em Dead with Style  (видавництво Writers Digest Books). Ця книга отримала небачені відгуки, і була номіновна на премію Edgar, а також на винагороду Anthony awards. Холлі дає майстер-класи з письменницької майстерності на конференціях по всій країні. За її словами, «Детективи – це жанрова художня література, і хоча немає чітких вказівок стосовно того, як саме слід її писати, є безліч зачіпок, які допоможуть значно полегшити цей процес, позбавити його від зайвих нервів, якщо ви пишете вперше."

Вона виросла в Лос-Анджелесі, і є третьою з чотирьох сестер-письменниць Ефрон (окрім Нори, Поділи і Еми), а її батьки були драматургами – Герні і Фібі Ефрон, які написали сценарії до таких класичних фільмів як «The Desk Set» і «Carousel». Вона вважає. Що саме гени додали їй хоробрості нарешті почати писати художні твори.

Пропрацювавши вчителем, консультантом за освітою, а також копірайтером у сфері високих технологій, Холлі спробувала свої сили в художній літературі. Вона об'єднала зусилля з Дональдом Давідовим – нейропсихологом в гарвардському госпіталі імені Макліна, для того, щоб створити персонажа на ім'я доктора Пітер Зак – експерта-криміналіста і нейропсихолога, а також слідчого Ені Ськвайерс. Під загальним псевдонімом G. H. Ephron вони опублікували серію з п'яти детективних романів.