Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Пол Еріксон

Пол Еріксон — «Воббит»
уривок з книги
Пол Еріксон

Пол Еріксон каже, що його першочергова місія в житті — бути пародистом Джона Толкіна. Еріксон народився в 1959 році і прожив усе своє життя в передмісті Чикаго. Книгу «Хоббит, или Туда и обратно» Еріксон прочитав ще в 7 класі, а трилогію «Властелина колец» — лише нещодавно.

Більшу частину своїх шкільних років Пол Еріксон провів, граючи в Dungeons & Dragons і намагаючись прочитати «Володаря кілець».

У коледжі він працював на Bristol Renaissance Faire, продаючи пісні про кохання. Після отримання бакалавра в області філософії Еріксон пішов у банківську сферу.

В кінці 80-х він разом з гітаристом виконував пісні - пародії, а в дев`яностих захопився поетичним слемом вже як член гурту Team Chicago, який в 1991 році став переможцем Slam Nationals.

У 2009 році, коли його роботодавець вийшов з бізнесу, Еріксону довелося перервати свою банківську кар`єру. На щастя, на той час він вже закінчив читання «Властелина колец». Одного разу, стоячи в черзі на біржу праці, Еріксон зрозумів, що ніхто в США ніколи не публікував пародію на книгу «Хоббит, или Туда и обратно».

Він відправився до кав`ярні Starbucks зі своїм MacBookом і взявся до роботи, об`єднавши всі свої знання про Середземномор`я зі своїм парадійним талантом. У 2011 році за допомогою відомого гумориста Джеймса Фінна Гарнера, він опублікував свою першу книгу «Воббит».