Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Файт Етцольд

Файт Етцольд — «Крой тела»
уривок з книги
Файт Етцольд

Файт Етцольд — німецький письменник, автор бестселера «Крой тела». Автор народився у Бремені в 1973 році. Він вивчав англійську мову і літературу, історію мистецтв, медіамаркетінг і менеджмент в Олденбурзі, Лондоні та Барселоні. У 2005 році захистив докторську дисертацію на тему фільму «Матриця».

Під час навчання і після нього Файт Етцольд працював у банку, був консультантом з питань бізнесу, брав участь у підготовці керівних кадрів, а також працював в засобах масової інформації. Зараз Файт Етзольд живе таі працює в Берліні.

Уривок з інтерв’ю з автором (по трилера «Крой тела»)

— Г-н Етцольд, у Вашому романі «Крой тела» злочинець відшукує свої жертви через Інтернет. Чому?

Багато людей легковажно вказують в Інтернеті навіть особисту інформацію, не замислюючись про те, хто буде це читати. Таким чином, для злочинця в трилері «Крій тіла» виявилося нескладно, створивши собі фальшиву особистість у соціальній мережі, втирався в довіру до жертв, щоб потім вершити свої злодіяння. У реальному світі насильницькі злочини майже завжди здійснюються кимось з безпосереднього оточення жертви. Інтернет руйнує ці кордони, зараз формуються нові соціальні мережі, де кожен один в дійсності може виявитися ворогом.

—  Чому Ви обрали Берлін місцем дії Вашого трилера?

«Крой тела» - це не типовий регіональний детектив. Однак умови життя, які пропонує наша столиця, є ідеальними для жорсткого трилера. Берлін повний протилежностей: з одного боку красивий і феєричний, з іншого - жахливий і повний пороків. Берлін постійно знаходиться в русі, крім того, він є резиденцією більшості Інтернет-фірм Європи - тут створюються нові online-тренди, а берлінський Шаріте розпорядженні величезною кількістю інформації в галузі судової медицини, що є важливою темою в трилері.

— Г-н Етцольд, в своєму романі ви виявили великі знання в галузі судової медицини. Звідки вони у Вас?

Разом з Міхаелем Тсокос, керівником судової медицини в Берлінському Шаріте, я написав науково-популярну книгу «Слідами смерті - тринадцять сенсаційних випадків з області судової медицини». Тоді мені довелося бути присутнім при різних розтинах, і хоча цей досвід виявився досить екстремальним, я думаю, що він допоміг мені у написанні роману. Наприклад, своєрідний запах в приміщенні для розтинів. Нюанс, на який я навряд чи б звернув увагу, якби спирався лише на читання спеціальної літератури ...