Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Дмитро Глуховський

Дмитро Глуховський

Дмитро Глуховський здобув початкову освіту в московській школі ім. В. Д. Поленова з поглибленим вивченням французької мови. Чотири з половиною роки жив і вчився в Ізраїлі, працював в Германії і у Франції. Був військовим кореспондентом в Ізраїлі і Абхазії, працював на «Радіо Росії», в телерадіокомпанії «Deutsche Welle», на каналах «Euronews» і «Russia Today» в статусі кореспондента кремлівського пулу. З 2008 року радіоведучий станції «Маяк». З березня 2009 року ведучий науково-популярної передачі «Фантастичний сніданок» на інтернет-каналі POSTTV.

Володіє п`ятьма мовами. Дебютував як письменник з постапокаліптичним романом «Метро 2033», глави якого регулярно викладалися в Інтернеті на сайті m-e-t-r-про.ru, отримавши, таким чином, оцінку широкого кола читачів. Текст романа також був розміщений в декількох крупних мережевих бібліотеках, а також в Живому журналі автора.

У 2005 році його роман, що отримав в остаточну редакційну назву «Метро 2033», був опублікований у видавництві «Ексмо», а в 2007 році перевиданий видавництвом «Популярна література». Дмитро Глуховський також є автором опублікованих збірок оповідань «Ніч», «Розповіді про тварин» і п`єси «INFINITA TRISTESSA».

У 2007 році вийшов новий роман автора — «Сутінки». Як пише сам Глуховський, він постарався зробити цей твір як можна більш несхожим на дебютний для того, щоб показати, що він не автор одного твору. У результаті ми маємо справу з романом-метафорою, містифікацією, за словами автора, замаскованою під трилер.

10 березня 2009 року Дмитро випустив свою нову книгу «Метро 2034». За його словами ця книга — не продовження «Метро 2033», а паралельна історія з іншими героями.

Влітку 2009 років Тімур Бекмамбетов запросив Дмитра взяти участь в адаптації мультбастера 9 (мультфільм) для російського глядача. Окрім закадрового тексту, Дмитро написав передісторію до фільму.