Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Ной Гордон

Ной Гордон — «Лекарь. Ученик Авиценны»
Уривок з роману
Ной Гордон - «Шаман»
уривок з книги
Ной Гордон — «Доктор Коул»
уривок з книги
Ной Гордон

Ной Гордон (народ. 11 листопада 1926.) — американський письменник, володар численних літературних премій, включаючи: ames Fenimore Cooper Prize. Книгами Ноя Гордона зачитуються мільйони читачів по всьому світу.

Перу американця Ноя Гордона, онука емігрантів з царської Росії, належить близько десяти книг, кожна з яких привернула увагу численних читачів, запам’яталася, викликала інтерес і прихильні відгуки суворих критиків.

У 1944 році Ноя, вихідця з робочої сім`ї, призвали в американську армію. Повоювати він не встиг, але отримав пільги ветерана війни, в тому числі право на державну субсидію для навчання в університеті. Батьки хотіли, щоб син став лікарем і мав гарантований дохід, проте сам Ной, ближче познайомившись із медициною, обрав журналістику.

Згодом кілька десятків років він працював редактором у різних журналах з медицини й біології. Літературна творчість стала щось на кшталт хобі, й усі романи письменника, як історичні, так і пов`язані з сучасністю, розповідають виключно про лікарів. Володіючи певними професійними знаннями, добре знаючи «внутрішню кухню» медицини, письменник зміг достовірно, переконливо, а головне цікаво розповісти про долю своїх героїв, закоханих у справу, якій вони присвятили все життя.

Міжнародне визнання прийшло до нього після виходу роману «Лекарь», першого роману саги. Він ставав лауреатом літературних премій багатьох європейських країн: Німеччини, Італії, Іспанії, а також Сполучених Штатів Америки.

Ной Гордон мешкає з дружиною Лоррейн в Брукліні, штат Массачусетс.