Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Руслан Горовий

Руслан Горовий — «Казки на ніч»
уривок з книги
Руслан Горовий
Руслан Володимирович Горовий — український журналіст, автор і керівник відомого проекту «Служба розшуку дітей», режисер короткометражного та документального кіно, письменник, поет і музикант. Є «Заслуженим журналістом України».

З початку військового конфлікту на Донбасі Руслан разом із музикантами гурту Антитіла здійснив десятки поїздок у зону конфлікту з волонтерськими вантажами для населення і ЗСУ. Руслан Горовий, як добровільний помічник ЗСУ, учасник благодійної ініціативи «Вільні UA», використовує свої твори для нагадування світові про долю українців Донбасу та збору коштів. Виставка Ukraine EXISTS у рамках якої, серед іншого, демонструвалося відео Руслана Горового, в лютому 2016 мандрувала територією Сполучених Штатів.

У 2002 році Руслан Горовий надрукував повість і ряд оповідань в своїй дебютній книзі «Таран». З середини 2000-х публікує свою творчість в інтернеті, де знаходить шанувальників серед читачів і колег. Руслан Горовий у прозі послуговується виключно українською. Так само, українською веде сторінки в соціальних мережах. Творчості Руслана Володимировича притаманний тверезий гуманістичний погляд на події сучасності та новітньої історії. Прозові твори сповнені теплих побутових історій про звичайних-незвичайних людей, яких легко можна зустріти на вулиці, або мандруючи потягом; джерелами творчості часто є спогади старших, міські легенди, власний багатющий життєвий досвід.