Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Євген Гришковець

Євген Гришковець

Євген Гришковець — письменник, драматург, актор, режисер. Його моноспектакль «Як я з`їв собаку», вперше показаний в 1998 році 17-ти глядачам в курилці в буфету в Театрі Російської армії, став поворотним моментом як в житті самого драматурга, так і в історії російського театру. Надалі спектакль був визнаний уособленням і ідеальним втіленням світлої сторони «нової щирості».

За рекорд короткий термін (якісь три-чотири роки) Євгеній Гришковець з провінційного режисера, відомого у вузьких професійних кругах, перетворився на загального улюбленця, якого обожнюэ преса, публіка і жюрі найпрестижніших премій.

У 1999 після прем`єри п`єси «Як я з`їв собаку» Гришковець, практично, прокинувся відомим, тому що кожний, хто слухає його п`єси, впевнений що «цей непоказний картавий чолов`яга»  говорить саме про нього.

Часто люди навіть не знають як правильно вживається його прізвище(нам вже доводилося чути: Гишковець, Грешковець, Гришкавець, Гріщковець і т.і.), але кожен знає – п`єси «Як я з`їв собаку», «Одночасно» та інші «Розповіді»  - саме про нього, а ця людина на сцені лише озвучує власні думки слухача.

Лауреат «Антібукера», «Тріумфу», «Золотої маски», причому в різних номінаціях - як драматург, актор і режисер, - такою колекцією лаврів мало хто може похвалитися.