Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Валентин Холмогоров

Валентин Холмогоров - Энциклопедия персонального компьютера
Відгук автора про книгу
Уривок з книги «Быстрая компьютерная помощь»
Задача самостоятельной сборки компьютера из набора комплектующих выглядит не столь уж трудной, как это может показаться на первый взгляд. Если строго придерживаться инструкции, выполнять все действия аккуратно и обдуманно, процесс сборки ПК окажется ненамного сложнее процедуры сборки детского конструктора, а может быть, даже и увлекательнее.
Валентин Холмогоров

Валентин Холмогоров (справжнє ім`я — Шалін Павло Андрійович) — це всього лише літературний псевдонім, що з`явився  в 1997 році під час роботи кореспондентом петербурзької молодіжної газети «Help!». 

«Литературой увлекся вскоре после того, как перестал писать в пеленки»

В 1994 році Валентин Холмогоров опублікував свою першу літературну розповідь в пітерській молодіжній газеті «Сорока», і з того часу хобі стало поступово перетворюватися на професію.

Близькі не розділяли впевненості в тому, що журналістика - це прибуткова, гідна і, нарешті, просто найкраща в світі професія. Усвідомивши цей сумний факт, Валентин поступив в Санкт-Петербурзький державний університет телекомунікацій імені проф. М.А. Бонч-Бруєвича.

Після закінчення інституту, диплом фахівця «з якихось там електронних схем» не став в нагоді і був захований в далекий ящик письмового столу. Валентин продовжив займатися журналістикою, поступово дослужившись до посади заступника Головного редактора Санкт-Петербурзького комп`ютерного журналу «Магія ПК». Слід зазначити, що на той момент він вже декілька років досить серйозно вивчав економіку, а саме - її прикладне застосування у сфері електронної комерції. Незабаром неспокійний характер і природна цікавість привели у видавництво «Пітер». З цієї миті Валентин почав писати і продовжує цим займатися до цих пір.

Проте розірвати зв`язок  з «високою наукою» опинилося не так-то просто, як припускав  В.Холмогоров раніше: «Эта милая дама очень не любит, когда молодые люди изменяют ей с какой-то там журналистикой и крутят романы со всякими издательствами, стараясь в подобной ситуации всячески напомнить им о своем существовании»  Варто було йому опублікувати в різних журналах десяток-інший статей, присвячених питанням маркетингу в Інтернеті, електронної реклами і комерції, як ними зацікавилася Вчена рада Санкт-Петербурзької Академії Економіки, Філософії і Права. У 24 роки абсолютно несподівано для себе самого і всього прогресивного людства Валентин отримав звання професора Академії Економіки, Філософії і Права, ставши таким чином наймолодшим професором в Європі, а можливо, навіть - і в світі.

У квітні 2002 року Дисертаційна рада Міжнародної Академії «Інформація, зв`язок, управління в техніці, природі, суспільстві» за наслідками захисту дисертації, присвяченої все тій же проблематиці електронної комерції в російському Інтернеті, присудив вчений ступінь доктора філософії по напряму «Інформаціологія».

За матеріалами: https://holmogorov.ru