Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Жан-Мішель Тібо

Избранница богов - Жан-Мішель Тібо
Уривок з роману
Жан-Мішель Тібо

Жан-Мішель Тібо, колишній піротехнік національного морського флоту Франції, народився в Тулоні і на сьогоднішній день є автором багатьох книг, що отримали усесвітнє визнання. Після багаточисельних місій в країнах, де проходили війни, Жан-Мішель пише свій перший роман, душі», що «Горять, в якому повідає читачам про перший хрестовий похід. Рукопис цього епічного шедевра відразу ж був опублікований. Охоплений новим захопленням – письменством, він безперервно створює свої твори: історичні романи, біографії, шпигунські і провансальські романи, які зробили його відомим у Франції. Жан-Мішель також співробітничає із засобами масової інформації. Він пише статті для преси і, не вагаючись, допомагає молодим талановитим людям вибитися «з тіні в світло». Його знання і творчість постійно оновлюються завдяки подорожам і ретельному вивченню давніх цивілізацій. Ці знання він передав своїм учням під час чотирьох років викладання історії цивілізацій у Вищій школі мистецтв і зв`язку Парижа.

Його зобов`язання в світі літератури і творчості приводять його до розвитку культурних заходів, де публіка знайомиться з різними авторами і їх книгами. Він також бере участь в розвитку образотворчого мистецтва, узявши на себе головування в русі концептуального мистецтва. Його твори публікуються дванадцятьма мовами, що дає йому статус міжнародного письменника.

Проте, романіст Жан-Мішель Тібо не задовольняється своєю творчістю, замкнувшись в башті із слонової кості – він створює своїх героїв, ризикуючи власним життям. У Судані і Мексиці, Лівані і Іраку, в джунглях Колумбії, Панами і Бірми, в самому серці пустель Нубії і Ефіопії, на запорошених дорогах Індії і Пакистану, скрізь він ставить своє життя на карту з метою дати краще своїм творам…