Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Роберт Кійосакі

Роберт Кійосакі

Роберт Кійосакі (Robert Kiosaki) — інвестор, бізнесмен, відомий письменник. Роберт Кійосакі походить із сім`ї педагогів. Його батько був міністром освіти в штаті Гаваї (США). Кійосакі — представник четвертого покоління японців, що переселилися до Америки.

Після середньої школи Роберт здобув освіту в Нью-Йорку. Після закінчення він приєднався до американського Корпусу морської піхоти і пішов служити у військово-морські сили США у В`єтнамі як офіцер і пілот бойового вертольоту.

Повернувшись з війни, Кійосакі почав працювати торговим агентом в корпорації «Ксерокс», а в 1977 році почав свою ділову кар`єру і запустив компанію, яка перша стала торгувати невеликими виробами зі шкіри і нейлону, зокрема — «гаманцями серфінгіста». У 1985 році Кійосакі залишив діловий світ і в партнерстві з Шерон Л. Лечтер, яка допомагала йому при написанні книг, заснував міжнародну освітню компанію «Rich Dad`s Organization», що навчала студентів бізнесу і інвестуванню.

У віці 47 років, через скандал в австралійській пресі, Кійосакі вимушений був закрити бізнес і піти. Приблизно у той самий час Кийосакі написав бестселер «Богатый Папа, Бедный Папа». Далі - «Квадрант денежного потока» і «Руководство Богатого Папы по инвестированию»  — всі 3 книги були в рейтингу 10 кращих бестселерів таких видань, як «Уолл-Стріт джорнал», «Бізнес уїк» і «Нью-Йорк таймз». У своїх останніх книгах Кійосакі багато уваги приділяє етичним питанням бізнесу.

Зараз Кійосакі займається операціями з нерухомістю і розвитком маленьких компаній, але справжня його любов і пристрасть все ж таки належить навчанню. Кійосакі вважається одним з найбільш популярних авторів книг про бізнес разом з такими авторами як : Ог Мандіно, Зіг Зіглар, Брайан Трейсі та Ентоні Роббінс.