Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Андрій Курпатов

Андрій Курпатов

Андрій Курпатов — російський лікар-психотерапевт, телеведучий, телевізійний продюсер.

Курпатов Андрій Володимирович народився 11 вересня 1974 року в Ленінграді, в родині військового лікаря. У 1989 році вступив до Нахімівського військово-морського училища. У 1991 році, після закінчення НВМУ, до Військово-медичної академії на військово-морський факультет, закінчив у 1997 році, фах — «лікувальна справа». З 1997 по 1999 рік, на базі Санкт-петербурзької Медичної академії післядипломної освіти, отримав спеціалізацію з терапії, психіатрії і психотерапії. У 1998 році, після перенесеної нейроінфекції, був звільнений з лав озброєних сил за станом здоров'я.

З 1999 року працював в Клініці неврозів ім. академіка І.П. Павлова — спочатку лікарем-психотерапевтом кризисного відділення, потім — завідуючим Санкт-петербурзьким Міським психотерапевтичним центром, керівником організаційно-методичного Комітету з охорони здоров'я Адміністрації Санкт-Петербурга. З 2000 року виконував обов'язки експерта з психотерапії Ліцензійної палати Санкт-Петербурга. Автор двох програм з акредитації медичних служб в установах охорони здоров'я — психотерапевтичної і сексологічної.

З 2001 року засновані «Клінічні Павлівські читання» — найбільша на північному Заході Росії регулярна науково-практична конференція, присвячена психічним розладам. Є автором ідеї, організатором, головою редакційної колегії, редактором збірок наукових робіт до конференції.

Є автором сучасної моделі психології і психотерапії — системної поведінкової психотерапії, заснованої на працях видатних російських учених І.М. Сеченова, І.П. Павлова, А.А. Ухтомського, Л.С. Виготоського. Розробив унікальні психотерапевтичні технології лікування депресивних розладів і фобій, кризисних станів і суїцидальної поведінки, вегетосудинної дистонії, надлишкової маси тіла, психосоматичних захворювань і ін.

Автор більше ста наукових робіт і монографій, присвячених психотерапії, пограничним психічним розладам і психосоматичним захворюванням. Також є автором більше двадцяти книг з психології і психотерапії, адресованих масовому читачеві і направлених на підвищення рівня психологічної культури населення. У 2005 році став автором і ведучим щоденної психологічної програми «Все вирішимо з доктором Курпатовим!» на телеканалі «Домашній».