Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Маріо Ескобар

Ескобар Маріо - Арийский мессия
Уривок з роману
Маріо Ескобар - Секрет ассасинов
Уривок з роману
Маріо Ескобар

Маріо Ескобар — ліценціат історичних наук. Працює виконавчим директором в АЛЕ і є директором журналу «Historia para el Debate», що співробітничає з авторами різних друкарських видань. З-під його пера вийшли романи «Conspiracin Maine»  і «El Mesas Ario», вони були миттєво схвалені критиками і стали бестселерами. Також Маріо Ескобар написав роман «Sol rojo sobre Hiroshima» .

Маріо Ескобар спеціалізувався на сучасній історії. Він написав ряд статей і книг про протестантську реформацію, релігійні секти і  колонізацію Америки.

Рим, 813 рік. Експедиція прямує до гирла річки Нил. Її завдання – розкрити секрет, який чорношкірі фараони з міста Мароє приховували до нашого століття. Каїр, 1075 рік. Великий візир отримує дивний подарунок, який протегує небезпечній секті ассасинов.  Зброя, яка допомагає їм витримати натиск хрестоносців і атаки Саладіну.

Стамбул, 1924 рік. Таємнича арабська принцеса приховує секрет, який може змінити історію всього людства, але для цього Геркулесом Гузманом Фоксом і його друзями Джорджем Лінкольном і Алісией Мантореллой необхідно перейти всю єгипетську пустелю, битися під Акрополем і пересікти воюючу Туреччину, щоб попасти в долину ассасинів, де прихована таємниця, яка може спровокувати останній хрестовий похід проти ісламу.
Вінстон Черчілль, Мустафа Кемаль Ататюрк, засновник Туреччини, або Джон Гарстанг, знаменитий археолог з Великобританії, – лише деякі герої романа, в рамках якого найрізноманітніші історичні епохи переплелись одним сюжетом.