Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Мейв Бінчі

Мейв Бінчі - «Самый лучший папа»
уривок з книги
Мейв Бінчі

Мейв Бінчі народилася 28 березня 1940 року в невеликому селі біля Дубліна (Ірландія). Її батько був адвокатом, мати працювала медсестрою.

Отримавши в Дублінському університетському коледжі, де вивчала історію, ступінь бакалавра мистецтв, вона викладала в різних школах для дівчат. Робота в єврейській школі і проведені в Ізраїлі канікули привели її в Кібуц. З листів, які вона щотижня посилала додому і в яких розповідала про свої враження від цієї країни, і почалася літературна кар'єра Мейв Бінчі - її батько продав одну з них в газету Irish Times за 18 фунтів стерлінгів (за викладання вона отримувала 16 фунтів). І в 1969 році Мейв Бінчі стала журналістом, незабаром перетворившись на популярного автора.

У 1970-х роках вона опублікувала три збірки оповідань, які користувалися успіхом. Але широка популярність прийшла до Бінчі після виходу в 1982 році її першого роману «Зажги грошовую свечу». З цього часу вона написала кілька десятків романів, серед яких - «Сиреневый автобус» (1984), «Эхо» (1985), «Лето светлячков» (1987) і інші.

Великою популярністю у читачів користується роман «Уроки итальянского» (1996), а телеспектакль «Глубоко скорбим», поставлений за її п`єсою, отримав низку почесних нагород, зокрема і приз Празького кінофестивалю.