Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Наталя Правдіна

Наталя Правдіна

Наталія Правдіна - професійний консультант з Фен-Шуй, проводить семінари з психології успіху і багатства в США і Росії. Вона - автор численних книг, що заслужено користуються популярністю у читачів.

Грамотне вживання Фен-Шуй дає кожному саме те, в чому людина має потребу понад усе. Доказом тому служить не лише успіх самого автора, але і дивні зміни в житті її послідовників.
Наталія Правдіна народилася і здобула вищу економічну освіту в Санкт-Петербурзі. Пристрасть, що проте вирувала в ній, до творчості і вільного самовираження не дозволила їй присвятити своє життя смутним звітам і цифрам.
Наталія створювала моделі одягу, була членом клубу молодих дизайнерів Санкт-Петербурга, закінчила школу акторської майстерності, працювала в Театрі мод, а також вивчала англійську, французьку мови і психологію.

Жвавість характеру і тяга до невідомого в середині 90-х рр. переносить Правдіну Наталію з чоловіком до США. Там, в Лос-Анджелесі, вона закінчує інститут дизайну. Але достеменне своє покликання Наталія знаходить у вивченні і практиці  Фен-Шуй — давньому і загадковому ученні даоських монастирів. У 2000 р. відбувається доленосна зустріч в Лос-Анджелесі з Гранд -Мастером Фен-Шуй Яп Чен Ганимо. Наталія Правдіна стає дипломованим фахівцем Фен-Шуй. Великий Майстер особисто благословляє Наталію на практику і з тих пір життя її визначене.

Сама Наталія Правдіна признається, що, з тих пір, як в її житті з`явився Фен-Шуй, а потім психологія Нью-Ейдж, — весь світ став іншим. «Знання, які посилаються нашими Високими Заступниками, здатні змінити на кращt життя кожної людини. Треба лише бути відкритим до добра і людей і усвідомити свою власну цінність як вираження Божественної любові», — пише вона.

В даний час Правдіна Наталія проводить консультації по Фен-Шуй і космічному достатку в США і Росії. Їй удається надихнути людей на творче переосмислення буття. Поліпшення якості життя, радість, відкриття нових можливостей і достаток — ось ті плоди, по яких можна судити про дієвість пропонованої методики. Ті слухачі, які відвідують семінари Правдіної Наталії в Санкт-Петербурзі, відзначають значимі зрушення, що ведуть до перетворення і процвітання.
Унікальність авторської методики в тому, що вона поєднує в собі давні знання Сходу і нове позитивне мислення Заходу. Слідуючи пропонованій програмі, ви поступово зміните свідомість, зовнішній вигляд і життя в цілому. Ви навчитеся притягувати успіх, формувати привабливий імідж, дізнаєтеся про флірт як основу для успішних взаємин.

Книги Наталії Правдіної допомагають людям знайти сили для зміни своєї долі, викликають неймовірні, навіть дивні події в життя її послідовників.  Скористайтеся порадами Наталії Правдіної, і одного прекрасного дня ви відчуєте, як ваше життя наповнюється дивними змінами, як в ньому починають відбуватися справжні чудеса.