Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Мірзакарім Норбєков

Мірзакарім Норбєков

Мірзакарім Норбеков – автор багатьох відомих книг: «Досвід дурня, або Ключ до прозріння», «Шлях до молодості та здоров`я», «Поверни здоров`я і молодість», «Таємниці корекції фігури» та інших. Президент Санкт-петербурзької академії психосоматичної саморегуляції, віце-президент Міжнародного університету традиційної народної медицини у Москві, дійсний член низки міжнародних академій. Він завідує кафедрою палінгенезії Міжнародної академії інформації при ООН.

Його оздоровча методика, що отримала широке визнання в усьому світі, захищена 18 авторськими свідоцтвами Росії. Мірзакарім Норбеков – один з авторів фундаментального відкриття в області психофізіології людини. За його словами, в армії його жорстоко побили співслужбовці, йому відбили нирки, після чого став інвалідом першої групи. Норбеков вирішив у будь-який спосіб стати здоровою людиною – наперекір діагнозам і прогнозам лікарів, займався східними єдиноборствами. (Згодом він став срібним призером першого чемпіонату СРСР по карате, має чорний пояс другого розряду).

Своїми вчителями Мірзакарім Норбеков вважає Магомеда Гасана, людину незвичайної долі, що в останні роки свого життя передав знання і досвід, директора Інституту сходознавства, академіка Убайдулло Карімова (Авіценни, що брав участь у перекладі рукописів) і його колегу Махмуда Хасані.