Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Річард Бренсон

Річард Бренсон
Річард Бренсон (народився 18 липня 1950 у лондонському районі Блекхет) — британський бізнесмен, мільярдер, філантроп, засновник Virgin Group. 

Бренсон народився у маленькому англійському селищі. У школі вчився погано через проблеми з дислексією. Зате з дитинства в ньому жив підприємницький дух. Наприклад, у свій час він захоплювався вирощуванням різдвяних ялинок і розведенням папужок. Щоправда, тоді з цих витівок не вийшло нічого грандіозного.

У 1970, коли Річарду було 20 років, він заснував компанію Virgin, яка займалася звукозаписом. Цей проект виявився дуже успішним. Компанія Річарда не боялася укладати контракти з маловідомими групами (наприклад, Sex Pistols). Така політика принесла Бренсону мільйони.

У 1984 році Річард Бренсон відкрив компанію, яка займалася авіаперевезеннями — Virgin Atlantic Airways. У 1999 році він запустив Virgin Mobile. Зараз під маркою Virgin існують більше 400 брендів. Це компанії в абсолютно різних сферах бізнесу: інтернет-провайдер, кіностудія, видавець відеоігор, залізнична компанія і навіть оператор з космічного туризму.

Бренсон відомий своїми епатажними і веселими вчинками, парі з іншими бізнесменами. Він — один з найбагатших людей світу. Його статки становлять 5 мільярдів доларів. Річарда і топ-менеджерів Virgin Group називають «хуліганами в раю».

У 1998 році Бренсон випустив автобіографію, яка має назву «Втрачаючи невинність» (англ. Losing My Virginity), що стала міжнародним бестселером. У вересні 2008 він випустив книгу «Оголений бізнес» (англ. Business Stripped Bare), яка відкриває закулісні таємниці деяких з його найбільш ризикованих та найсміливіших бізнес-рішень.