Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Світлана Алексєєва

Світлана Алексєєва — «Я просто хочу любить»
уривок з книги
Світлана Алексеєва — «Там, где живет любовь»
уривок з книги
Світлана Алексєєва — «Аромат ландышей»
уривок з книги
Світлана Алексєєва

Світлана Алексєєва — сучасний український автор, який пише в жанрі любовного роману та детектива.

Народилася у родині військовослужбовця у невеликому містечку Тернопільської області — Чорткові. Закінчила економічний факультет Львівського торгово-економічного інституту, школу коучингу та психології. Трудову діяльність розпочала в управлінні торгівлі міста Івано-Франківськ. Довгий час працювала в Податковій інспекції. З 2002 року зайнялася приватним бізнесом. Зараз працює в сфері консалтингових послуг і психології. З 2009 року мешкає у Києві. Заміжня. Має дорослого сина.

Уривок з автобіографії:

«Кілька років тому, напередодні переїзду до Києва, я мріяла кардинально змінити своє життя. І зараз я залишаюся невгамовною. Я постійно щось шукаю, мені постійно хочеться щось змінювати, йти вперед.

А що змінювати у неповні в сорок п’ять, якщо онуків ще рано? Залишається себе! Ставши сміливішою, вирішила втілити в життя свою дитячу мрію. Я стала писати! Звичайно, я й раніше писала вірші, що пачками зберігаються у мене до цього дня, писала маленькі розповіді й романи. Їх читали мої друзі та приятелі… Та я мріяла, щоб вони потрапили до справжнього читача! Пам’ятаю, класі в десятому, я відправила свої твори до журналу «Юність». Але мені тоді щиро побажали успіхів у творчості та порадили «зростати». В сорок п'ять років я вирішила, що «виросла». У цьому віці я вже мала що розповісти читачу. Більше року я писала свій перший роман. Таємно, прийшовши з роботи, вечорами, я писала те, чим жила. Моєю першою та найдорожчою «дитинкою» став захоплюючий трилер, заснований на жорстоких реаліях сучасного українського бізнесу — «Чорний вир». І пішло! Так само цілком віддаючись родині та бізнесу, я продовжую писати. Я люблю своїх героїв, я з ними живу. Тепер це невід’ємна частка мого життя. І яка з них зараз більша, я досі не знаю. За першою книгою прийшла друга. За другою народилася третя, четверта…»