Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Тетяна Устінова

Тетяна Устінова

Тетяна Устінова — російська письменниця, працює в детективному жанрі. народилася 28 квітня 1968 року в селищі Кратово Раменського району Московської області, де живе й зараз. Закінчила Московський фізико-технічний інститут. У 1991 році почала працювати на ВДТРК секретарем-референтом. Пізніше стала перекладачем американських програм «60 хвилин» та «Порятунок 911», кореспондентом, редактором. У 1993 році стала працювати в прес-службі адміністрації президента Росії. У 1997 році після скорочення штатів повернулася на телебачення, але вже на ОРТ. Проте невдовзі пішла працювати піар-менеджером у Торгово-промислову палату.

Після звільнення написала свій перший роман «Персональный ангел», який відразу здобув їй великий успіх. Автор понад 10 детективів. На телебаченні неодноразово демонструвався серіал за її сценарієм «Всегда говори «Всегда». Ідуть зйомки кіно за іншими її романами. В серіалі «Настоящие менты» Устінова відзначилася і як актриса. Заміжня, має двох синів.

Романи Тетяни Устінової – ефектна суміш детектива та мелодрами, тонкого гумору й психологізму, буденності й красивого життя. Тут можна знайти актуальні паралелі з російськими подіями останнього часу, а в деяких героїв знайти риси багатьох публічних персон сучасності. Читаючи детективи Устинової, постійно ловиш себе на на думці, що, попри всілякі небезпеки, які чекають на її героїнь у житті, дуже хочеться опинитися на їх місці, відчути й пережити те ж саме. І обов’язково отримати від долі головний приз — велике кохання.