Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Філіп Ванденберг

Відповіді Філіпа Ванденберга на запитання членів Книжкового Клубу та відвідувачів нашого інтернет-магазину
Відгуки в пресі
Відгуки в пресі на романи Філіпа Ванденберга, що вийшли у видавництві "Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Філіп Ванденберг - Пятое Евангелие
Уривок з роману
Філіп Ванденберг - Дочь Афродиты
Уривок з роману
Філіп Ванденберг - Тайна скарабея
Уривок з роману
Філіп Ванденберг - Проклятый манускрипт
Уривок з роману
Філіп Ванденберг - Зеркальщик
Уривок із тексту
Філіпп Ванденберг — «Восьмой грех»
Уривок із книжки
Ванденберг Філіп - Тайна предсказания
Уривок з роману
Філіпп Ванденберг - «Сикстинский заговор»
Уривок з роману
Філіпп Ванденберг «Вторая гробница»
Уривок з роману
Филипп Ванденберг – «Пятое Евангелие»
Уривок з роману
Філіп Ванденберг - «Свиток фараона»
Уривок з книги
Філіп Ванденберг — «Беглая монахиня»
уривок з книги
Філіп Ванденберг — «Тайна скарабея. Наместница Ра»
уривок з книги
Філіп Ванденберг

Філіп Ванденберг — німецький письменник, автор науково-популярних книг з езотеричної та археологічної тематики, а також історичних та детективних романів. 

Ванденберг навчався в гімназії курфюрста Максиміліана в старовинній герцогській резиденції, у місті Бургхаузен. По закінченні у 1963 вивчав в Мюнхені історію мистецтв і германістику. У 1965 році став волонтером у «Пассауер Нойен Пресс», що пізніше, в 1967 році забезпечило йому пост керівника редакції «Бургхаузер Анцайгер». У 1968 році він кілька місяців працює редактором новин в мюнхенській «Абендцайтунг». З 1968 до 1974 рік Ванденберг працює на ілюстрований журнал «Квік», а з 1974 до 1976 на посаді літредактора на «Плейбой» у Мюнхені. З того часу він стає вільним художником і займається письменництвом. 

Кар’єру автора науково-популярної літератури Ванденберг починає у 1973 році. Він взяв річну відпустку та поїхав до Єгипету аби більше дізнатися про так зване «прокляття фараона». У тому ж році він публікує свою першу книгу «Проклятие фараонов» про загадкову смерть тридцяти археологів, з якою і прокладає собі шлях до вершин слави «одного з найуспішніших письменників Німеччини». Виходять науково-популярні історичні твори «Нефертити» (1975) і «Нефертити, Эхнатон и их эпоха» (1976). За ними у 1977 році публікується «Рамсес», біографія великого єгипетського фараона з точки зору дослідника старовини. До давньоєгипетської тематики Ванденберг повертається і в романі «Наместница Ра», присвяченому жінці-фараону Хатшепсут. 

Ось лише неповний список бестселерів автора: «Пятое Евангелие», «Бегство Коперника», «Житель Помпеи», «Тайна скарабея», «Тайные дневники Августа», «Утонувшая Эллада», «Золото Шлимана», «Гладиатор», «Тайна проклятия фараонов». Він володіє безпомилковим чуттям на сенсаційні історичні загадки, божевільні, здавалося б, гіпотези, які в його викладі стають напрочуд вірогідними та захоплюючими. 

Це відбувається багато в чому завдяки тому, що Філіп Ванденберг — професійний історик, учений зі світовим ім’ям, автор численних авторитетних праць, які користуються визнанням у науковому світі. Його вважають одним з найсерйозніших біографів римського імператора Нерона, особистості вельми суперечливою, чий життєвий шлях був багатий на незвичайні події. Філіп Ванденберг цікавився і долями інших видатних історичних особистостей, наприклад, Генріха Шлімана — першовідкривача скарбів стародавньої Трої, до того ж свого земляка. Про цю людину, з юнацьких років шалено захопленого бажанням відшукати скарби Пріама, розповідається в книзі «Золото Шлимана», де також можна знайти маловідомі факти з історії, які стосуються часів стародавньої Трої.