Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Ванеса Марлоу

Ванеса Марлоу - В постели с дьяволом
Уривок з роману
Ванеса Марлоу

Її книги знаходяться в списку бестселерів USA Today і New York Times Автор є володарем винагороди Career Achievement Award Winner Винагорода «Best Historical Storyteller of 2005» Кніга «Double Fantasy» була відмічена двома винагородами  K.i.s.s. від журналу Romantic Times Bookclub Magazine.  Книга «Forbidden Fantasy»  висувалася на винагороду від Romantic Times Bookreviews Magazine в номінації "Best Sensual Novel of 2007."
Шеріл була відмічена і іншою винагородою за кар`єрні досягнення журналом Romantic Times Magazine.  У статті під назвою "Тор 25 Erotic Writers Of All Time" («25 кращих письменників еротики всіх часів і народів»), Шеріл виділяють як «сучасний еротичний феномен», і нагороджують титулом  Майстра еротики.  Книга «Complete Abandon» номінувалася на винагороду Booksellers'' Best Award в номінації «кращий історичний любовний роман 2003 року». Авторка удостоєна також безлічі інших винагород.

Ванесса Марлоу – псевдонім автора бестселерів Шеріл Холт, яка написала більше 22 романів, і була названа в списку 25 кращих еротичних письменників всіх часів і народів. Автор бестселерів за версією USA Today, Шеріл Холт хотіла звільнитися від обмежень і написати роман, який підніме тему найтемніших і таємніших глибин еротичних фантазій.  Для цього вона створила своє альтер-его  - Ванессу Марлоу, і написала роман «В ліжку з дияволом».
Шеріл Холт – автор бестселерів за версією New York Times. Впродовж багатьох років вона була однією із зірок жіночої художньої прози в шанованому нью-йоркському видавництві  St. Martins Press. В даний момент вона переходить до видавництва Grand Central Publishing, раніше відоме під назвою Warner Books. Вона стане одним з головних письменників серії видавництва під назвою Forever,  і її перший роман, написаний для Grand Central,  вийде в середині 2009 року. 

Ще вона - юрист, і мати.  У віці сорока років, маючи двох дітей, вона взялася за нову роботу – кар`єру письменника художньої прози. Вона хотіла стати письменником детективів, але не змогла продати видавництвам жодного свого рукопису в цьому жанрі, тому, врешті-решт, вирішила написати щось в романтичному ключі, і виявила, що у неї є талант до написання одних з найкращих в світі любовних історій. 
Її книги отримали безліч схвальних відгуків, вона номінувалася і вигравала безліч національних винагород. Особливо вона пишається званням «Кращий письменник року» від спеціалізованого журналу Romantic Times BOOK Reviews.

Її гарячі, сексуальні,  повні дії історії про пристрасть і заборонену любов захоплювали розуми залицяльників по всьому світу, а її називають Королевою еротичного роману. Через лютість деяких її героїв, вона також відома по всьому світу як Королева лиходіїв.  Шеріл Холт має наукові ступіні у галузі музики, філології  і  педагогіки, отримані в Університеті Південної Дакоти, а також докторський ступінь з міжнародного права, який вона захистила в Університеті Вайомінга. Також вона була шкільним вчителем, кухарем, барменом, адвокатом і політичним активістом.  Ще деякий час пропрацювала в муніципалітеті Денвера як заступник прокурора округу, і ще працювала адміністративним суддею.  В даний момент вона мешкає в Лос-Анджелесі, де її син-підліток намагається виконати свою мрію і стати зіркою голлівудського кіно.