Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Вірджинія Кантра

Вірджинія Кантра. Уривок із романа «Морская ведьма»
Уривок із роману
Вірджинія Кантра - Морской демон
Уривок з роману
Вірджинія Кантра

Автор бестселерів за версією USA Today, Вірджінія Кантра віддає дань своєї любові до сильних героїв і чарівних героїнь, любов до яких прийшла з її дитинства, наповненого казками.

Шестикратна фіналістка письменницького конкурсу RITA Award, Вірджінія також отримувала безліч інших літературних винагород, включаючи винагороди  Golden Heart, Golden Leaf, Holt Medallion, винагороду Maggie Award of Excellence і дві винагороди  National Readers'' Choice Awards. Закінчивши популярні книжкові серії "Macneill Brothers"і"trouble in Eden" для видавництва Silhouette, Вірджінія звернулася до романтичного детектива і любовного романа з домішкою надприродного. У своїй новій книжковій серії «Children of the Sea» вона дебютує з двома майже книгами, що одночасно вийшли: «Морська відьма» (липень 2008) і «Sea Fever» (серпень 2008).

Вірджінія  заміжній за своїм першим коханням з коледжу, а також мати трьох дітей, і  свято вірить в родинні узи, важливість спілкування і силу любові.  Її улюблений спосіб нагодувати родину вечерею.

Вірджінія Кантра – майстр розповіді. Її глибокий м`який голос ідеально  личить для розповіді казок біля багаття, що горить. Вона пише про любов і честь, про надію, сім`ю, і її персонажі здаються правдоподібними, навіть притому що вони – селки – морські перевертні.

У своєму романі «Морська відьма», Кантра пропонує читачеві заглянути в надприродний світ, який живе згідно з ритмом приливу і відливу. Це - старіша і тихіша казка, ніж більшість урбаністічних техно-трілерів, які  заполонили полиці книжкових магазинів цього року.

Це – перша книга про світ «елементалів», прихований від людського ока, дія якої розвертається на краю світу – містечку в північному Мене. Маргред – одна з селки, безсмертне дитя морить, чиєю людською формою є тіло молодої красивої жінки, яка може жити в океані доки у неї є її дорогоцінна тюленяча шкура. Без неї їй доведеться залишитися на суші, де вона старітиме і помре як людина.

Кантра уміло використовує мотиви казок моряків про селки, вибудовувавши напругу в романі, створюючи конфлікт між елементалями морить і елементалями вогню – жахливими злими демонами, які мріють почати війну проти людей.

Коли Маргред виходить на сушу, не сміючи чинити опір потягу до абсолютно приземленого шефа поліції Калебу Хантеру, один з вогненний демонів вистежує її і в місто приходить біда потойбічного характеру.

Калеб – типовий «герой Кантри» - надійний, але не без своїх власних демонів минулого.  Кантра розповідає історію Маргред і Калеба ліричним, трохи навіть потойбічним поетичним голосом, перемішуючи повсякденність маленького містечка в Мене з яскравою магією селки – вся ця пишність населена героями, які відразу починають здаватися вам старими друзями.