Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
Вступай до Клубу! Купуй книжки з -20%. Використовуй БОНУСИ »
РУС | УКР

Захист персональної інформації

Компанія «Клуб Світ Дозвілля» (Клуб) надає великого значення якості товарів та обслуговуванню своїх клієнтів, а також піклується про захист їхніх особистих даних.

У відносинах захисту персональних даних, отриманих від своїх клієнтів, Клуб, відповідно до Закону, виступає володільцем персональних даних. Докладно про засоби зв’язку із Клубом просимо Вас додатково ознайомитись за посиланням: контакти. Адреса Клубу є місцем зберігання Ваших персональних даних.

Погоджуючись із правилами Клубу Ви, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», надаєте добровільну, безумовну та необмежену строком згоду на обробку власних персональних даних за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних та/або картотек.

Обробка персональних даних — це будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Склад і зміст Ваших персональних даних: Прізвище, ім’я, по батькові, поштова адреса, дата народження, номер контактного телефону, адреса електронної пошти (e-mail).

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними. Ви маєте право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Обробка Ваших персональних даних здійснюється з метою реалізації договірних відносин, що склалися у Вас із Клубом; надання Вам продукції/товарів, відправки каталогів, інформування про різні пропозиції, акції, розіграші призів, новини, нову продукцію, продукцію та товари партнерів Клубу, з якими укладені відповідні договори, проведення маркетингових заходів, отримання додаткових послуг; надання Вам консультацій, роз’яснень та відповідей; з метою оформлення, обробки та зміни Ваших замовлень, забезпечення доставки поштових, кур’єрських та інших відправлень на Вашу адресу, проведення маркетингових, статистичних та аналітичних досліджень.

Ви надаєте згоду на:

  •  використання Ваших персональних даних, що передбачає будь-які дії володільця щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із такими персональними даними, в тому числі визначеним володільцем розпорядникам персональних даних;
  • передачу Ваших персональних даних третім особам, у тому числі, поштовим, кур’єрським та обслуговуючим компаніям, колл-центрам (центрам обробки викликів), партнерам Клубу, з якими укладені відповідні договори, контролюючим органам;
  • доступ до Ваших персональних даних третіх осіб, що здійснюється відповідно до цієї згоди (підтвердження) або вимог закону. При передачі Ваших персональних даних третій особі повідомлення з боку володільця не обов’язкове.

Своєю згодою Ви свідчите, що Вам повідомлені та зрозумілі Ваші права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а також зрозумілі терміни та поняття, визначені даним Законом. Вам повідомлені дані про володільця персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, Вам зрозуміла мета збору та обробки персональних даних, повідомлені особи, яким можуть передаватись Ваші персональні, а також місцезнаходження Ваших персональних даних.

У разі зміни Ваших персональних даних, Ви зобов’язуєтесь надавати Клубу у найкоротший строк уточнену та достовірну інформацію для оновлення Ваших персональних даних.