Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Видавничі плани КСД на 2024 рік

1 січня 2024 р.

Дарувати приємні новини читачам — друга найприємніша річ для видавництва. Перша — це видані книжки, звісно ;) Готові представити вам план видавництва КСД на 2024 рік (і не тільки).

Спершу звернемося до наших минулих анонсів, які ми складали влітку.

Подивитися новину можна ТУТ.

Вже у січні вийде перша та друга книги антиутопічної серії Тегере Мафі«Знищ мене» та «Розгадай мене». Книги матимуть срібний зріз, видавництво вже працює над наступними частинами. Одне з найчастіших питань від наших читачів: чи будуть перекладені новели? Наразі ми не готові відповісти на це питання. Ми сконцентровані видати основний цикл, а далі подивимося. 

Трилогія Робін Гобб «Торгівці живих кораблів»: першу книгу орієнтовно очікуйте у період весна-літо 2024 року. Наразі перша книга у перекладі. Щодо деталей оформлення — очікуйте новин у наших соцмережах.
До речі, нещодавно ми зробили додрук книжок авторки про королівського вбивцю!

А як щодо Джо Аберкромбі? Книга «Найкраще подавати холодною» трішки затрималася у роботі, але ми вже закінчили її переклад, працюємо над обкладинкою і паралельно перекладаємо другу книгу (можливо закінчимо навіть цього року). Робота кипить, очікуйте приємних новин у першій половині 2024 року. 

Щодо трилогії «Божевільні часи» — наразі за планом це 2025 рік. Але це орієнтовний прогноз, деталі будуть ближче до релізу.

Книгами Стівена Кінга порадуємо вас вже у першій половині 2024 року. «Долорес Клейборн» очікуємо взимку, а «Голлі» — орієнтовно весна-літо 2024. Також у планах вже є одна із книжок, яку так просили читачі до видання… але про це згодом. Нехай залишиться маленька таємниця!

Час читати «Хроніки Буресвітла», бо третю книгу Брендона Сандерсона очікуйте вже у першій половині 2024 року. Ці товстунці варті захоплення і поваги, і зайняли багато часу у перекладі й редактурі. 

Розпочинаємо другий розділ анонсів: новинки!

Нова і мегапопулярна авторка у жанрі романтичного фентезі Ребекка Яррос відома не тільки серією «Четверте крило», яке тільки нещодавно вийшло українською. Письменниця має великий доробок романтичних книжок, які ми і плануємо видати у найближчі роки. На 2024 точно можемо сказати лише про другу книгу серії про вершників і драконів — «Залізне полум’я». Інші проєкти потребують уточнення по термінам, чекайте новин. 

Якщо ви вагаєтеся чи читати ще не завершену і не дописану навіть в оригіналі серію — не переживайте. Сміливо починайте ;) КСД придбали права на ВСІ книги Ребекки Яррос серії «Четверте крило», навіть ще не видані. 

Продовжимо говорити про романтику, а конкретно — ромкоми: нова авторка подарує вир емоцій читачам. Книга Тесси Бейлі «Одного літа» (роб. назва) вийде орієнтовно навесні. Ця історія зігріває серце і захоплює душу! У сюжеті покладено популярний троп «від ненависті до кохання». А от другу книгу авторки, «Hook, line, and sinker», слід очікувати ближче до теплої пори року ;) 

У 2024 році плануємо продовжити видавати книжки улюблених авторів: Тесс Ґеррітсен, Чака Поланіка та Артура Гейлі. Щодо Ґеррітсен: переклад на останні дві книги серії вже майже завершено і навіть можемо продемонструвати обкладинку дванадцятої книги циклу — «Я знаю секрет». Ще трішки і вся серія буде на ваших поличках!

Ми продовжуємо збільшувати асортимент книжок у жанрі психологічного трилера, тому у 2024 ми розпочнемо новий цикл  Кари Хантер. Першу книгу «Ворог дуже близько» (роб. назва) очікуйте вже навесні. У літературі вже існує багато трилерних книжкових серій, але ми впевнені, що детектив Фоулі сподобається українській публіці. 

Уявіть, що одного разу ви пішли спати і не прокинулися… через рідкісний психосоматичний розлад, відомий неврологам як «синдром змирення». Але це ще не все: тієї ночі ви скоїли злочин, зарізали двох людей без видимих причин. Цікава історія, так? І герою цього роману треба розбудити цю людину, щоб дізнатися правду про вбивство. Читайте книгу вже у 2024 році: таємничий трилер Метью Блейка «Анна О».

До речі, щодо оформлення цієї книги: у всьому світі роман виходить в оригінальній обкладинці, але у кожній країні літера О різного кольору ;) Якого кольору буде українське видання — дізнаєтеся згодом.

Ви просили — ми дослухалися і придбали права на відому фентезійну серію книг Оліві Блейк. Наразі точних прогнозів щодо термінів видання немає, але першу книгу приблизно можна очікувати вже влітку. Читайте про втрачені знання найвидатніших цивілізацій давнини і найвидатніше таємне товариство магічних академіків. 

Раді повідомити, що ще одна бажанка наших читачів буде перекладена українською! Цикл дарк роменс книг Пенелопи Дуглас «Ніч диявола» вийде у КСД. Ми тільки нещодавно придбали права, тож про терміни казати ще зарано, але намагатимемося видати першу книгу вже у 2024 році. 

Одна з найулюбленіших серій наших читачів: і за естетикою оформлення і за довгоочікувані перевидання книжок, яких давно немає у наявності. Звісно, ми продовжимо щомісяця поповнювати цикл КУЛЬТREAD новими виданнями і хотіли б запевнити фанатів: ми вас почули і готуємо перевидання книг «Прислуга», «Мемуари гейші» та «Я — легенда».  

Випереджаючи питання читачів: ми продовжимо видавати книжки Аґати Крісті, як і інших улюблених авторів. Також плануємо до виходу декілька цікавих нових романів українських авторів. Наприклад, Сергій Пономаренко вже закінчив рукопис книги «Похмурий жнець», яка має вийти вже навесні, а новинку Світлани Талан «ЇЇ вишиване життя» очікуємо вже у лютому-березні 2024 року. 

Новина-сюрприз, на яку ви точно не очікували! Дитячі книжки ніколи не асоціювалися з КСД. Але ми не зупиняємося і продовжуємо розвиток цього напрямку.

Ми продовжуємо роботу над серією пригодницьких детективних книжок про Шерлока Бонза. Четверта книга вийде навіть раніше за оригінал! «Шерлок Бонз та Справа про замок з привидами. Книга 4» буде у продажу вже 2 січня! І це не все поповнення дитячих книжок. Ми підготували сюрприз для найменших читачів.


Вивчати тварин може бути ще цікавіше, якщо книга має інтерактивну функцію: цупкі віконечка. Дивись і вивчай: «Хто живе у зоопарку», «Хто живе у лісі», «Хто живе на фермі» і особлива книга «Динозаври», якими так цікавиться малеча. Книга буде у нагоді при проведенні навчальних занять, а також при самоосвіті. Як відомо, діти пізнають світ через ігри, що і дозволяє зробити ця книжечка. Яскраві кольори і прості форми малюнків тренують увагу і розвивають уяву дитини. Для дітей 2+ віку.

НОН-ФІКШН: що читати у 2024?


Цього року буде багато мотиваційної літератури. Продовжуємо знайомити наших читачів з працями Недри Тавваб та Емілі Наґоскі — одними з найкращих дослідниць у жанрі психології. 
«Без драми» (роб. назва) Недри Тавваб допоможе сімейним парам розібратися і зберегти стосунки, або ж розірвати токсичний зв’язок. Перша у нашому асортименті книга авторки викликала багато схвальних відгуків. «Особисті кордони» навчають читачів збереженню свого «Я» та власних інтересів, здорової комунікації з оточуючими. Нова ж книга пропонує чіткі поради щодо виявлення дисфункціональних сімейних моделей, це милосердний посібник, який охоплює різноманітні теми: від травм емоційної зневаги до спадщини залежних або відсутніх батьків, до проблем психічного здоров’я братів і сестер та інших родичів тощо.

«Ходімо разом» (роб. назва) Емілі Наґоскі, за словами Ґленнона Дойла — це національний скарб, який допомагає всім нам зрозуміти, як нарешті побудувати справжнє, радісне, впевнене сексуальне життя. Цього разу авторка сконцентрована на іншій темі досліджень — секс у тривалих стосунках. Дослідимо тему шлюбу і довгих романтичних стосунків з усіх боків ;)

Роберт Грін, автор бестселеру «48 законів влади», має у своєму доробку ще декілька цікавих мотиваційних книг. Як от «Майстерність», де автор запевняє, що у кожного з нас є те, у чому ми майстри. І це треба розвивати. Дізнайтеся секрети вибраної вами сфери, пройдіть суворе навчання, засвойте приховані знання, якими володіють люди з багаторічним досвідом. Вивчіть поведінку Альберта Ейнштейна, Чарльза Дарвіна, Леонардо да Вінчі та дев’яти сучасних Вчителів, які взяли інтерв’ю для цієї книги. 

Комфорт і затишок — так можна описати кожну книгу Міка Вікінга. Він вже дослідив поняття щастя і хюґе загалом, склав поради і рекомендації по створенню відповідної атмосфери вдома, розповів про найщасливіших людей і спогади, які впливають на наше самопочуття й настрій. А як же робоче місце? Робота — одне з місць, де ми перебуваємо дуже багато часу. Офіс, колеги, спілкування… важливо створити радісну атмосферу для дружності колективу і високих показників праці. Читайте й навчайтеся! 

Це не всі плани видавництва КСД на 2024 рік, на вас чекає ще багато сюрпризів. Слідкуйте за нашими щомісячними анонсами у соцмережах!


Терміни видання у новині приблизні, можливі переноси проєктів. Обкладинки оригінальних видань використані для демонстрації, дизайн виданої книги може відрізнятися. 

 



Коментарі: 73
Оцінка новини:
piv

on-line
Чекаємо, очікуємо Тесс Ґеррітсен.
27 грудня 2023 р. в 15:41
Рейтинг відгуку:
22
Людмила Александровна

on-line
УРААА, КНИГИ ТЕСС ҐЕРРІТСЕН БУДУТЬ ВИДАВАТИ І ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ЦИКЛУ🎉🎉 НАЙКРАЩА НОВИНА ЦЬОГО РОКУ
27 грудня 2023 р. в 19:55
Рейтинг відгуку:
21
SmileMan

on-line
Чекаю на Поланіка, Кінга і Гейлі. А також на продовження Беккета. І дуже хотілось би Фундіцію. Як Азімова, так і серію наукпопу.
27 грудня 2023 р. в 13:44
Рейтинг відгуку:
20
Ольга Василівна

on-line
Оцінка новини: 5
Я зараз вмру від радощів! Ви не перестаєте дивувати! КСД - любов назавжди!
27 грудня 2023 р. в 13:18
Рейтинг відгуку:
12
Тетяна Олександрівна

on-line
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи очікувати переклад ще двох книг Тосікадзу Кавагуті з циклу Доки кава не охолоне? Також цікавить чи планується друк нових книг Фенні Флегг. Буду вдячна за відповідь
27 грудня 2023 р. в 13:50
Рейтинг відгуку:
9
Усього коментарів: 73
Показано з 1 по 5
info
Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Якщо ви постійний клієнт КСД, будь ласка, авторизуйтеся.
Поделиться в Facebook
Поділитися
Поділитися