Закрыть
Восстановите членство в Клубе!
Мы очень рады, что Вы решили вернуться в нашу клубную семью!
Чтобы восстановить свое членство в Клубе – воспользуйтесь формой авторизации: введите номер своей клубной карты и фамилию.
Важно! С восстановлением членства в Клубе Вы востанавливаете и все свои клубные привилегии.
Авторизация членов Клуба:
№ карты:
Фамилия:
Узнать номер своей клубной карты Вы
можете, позвонив в информационную службу
Клуба или получив помощь он-лайн..
Информационная служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Если Вы еще не были зарегистрированы в Книжном Клубе, но хотите присоединиться к клубной семье – перейдите по
этой ссылке!
УКР | РУС

Татьяна Белимова

Татьяна Белимова — «Вільний світ»
отрывок из книги
Татьяна Белимова

Татьяна Белимова родилась 11 декабря 1976 года в Киеве. В 1999 году окончила филологический факультет Киевского национального университета им. Т. Шевченко («украинистика»).

Защитила диссертацию по специальности украинская литература по теме «Інтертекстуальна основа художньої прози В. Домонтовича» (Киев, 2005). Автор учебника «Проза українського модернізму 20-х років ХХ ст.», ряда научных статей, рецензий. Работает преподавателем украинской литературы в Университете «Украина». Получила ІІІ премию Международного конкурса «Коронация слова-2013» за роман «Київ.ua».

 

Книги этого автора
Чужа провина

8 оценок

У житті Марусі, як і раніше, є лише одне кохання - її Василь. І, коли він безвісти зникає на фронтах Першої світової, Маруся єдина не вірить у його погибель. Самовіддано чекає на нього, дбаючи про Василеву молодшу сестру та доньку від іншої жінки. А тоді стається нещастя…   Читать далее »
185
170 грн
Добавить в корзину
Электронные книги этого автора
Чужа провина

8 оценок

У житті Марусі, як і раніше, є лише одне кохання — її Василь. І, коли він безвісти зникає на фронтах Першої світової, Маруся єдина не вірить у його погибель. Самовіддано чекає на нього, дбаючи про Василеву молодшу сестру та доньку від іншої жінки. А тоді стається нещастя…   Читать далее »
110
100 грн
Добавить в корзину
Львів — це маленький Париж. Так кажуть, і частково із цим можна навіть погодитися. Ці міста пасують одне одному, як круасани до кави. Вони дихають особливою атмосферою пристрасті та романтики   Читать далее »
105
95 грн
Добавить в корзину
Це історії про львівських спокусників та спокусниць, аристократично вбраних панянок зі світлин минулого чи дівчат у джинсах із сьогодення. Тих, що розбивали серця, і тих, які присягали на вічну любов у врочистій тиші костелів   Читать далее »
85
75 грн
Добавить в корзину
Це десять зворушливих оповідань від знаних письменниць, овіяні романтикою та чарами міста, де колись цокотіли підковами коні, шаруділи шатами львівські пані, пливучи по бруківці, а згодом — дзеленчав старий трамвай   Читать далее »
70
65 грн
Добавить в корзину
Хтось міг би позаздрити Марусі, яка стала дружиною поміщика Ясенського. Житиме тепер у розкоші! Хай і з нелюбом. Час мине, і не згадає про того свого Василя. Однак життя повернеться інакше   Читать далее »
85
75 грн
Добавить в корзину