Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Сандра Браун

Сандра Браун

Сандра Браун — американська письменниця, відома своїми романтичними романами і трилерами. Народилася в містечку Вако, штат Техас, і провела там перші п’ять років свого життя. Вступила до Техаського Християнського Університету, спеціальність «англійська мова». Вона відвідувала університет два роки, а потім вийшла заміж за Майкла Брауна у 1968 році. Надалі майбутня романістка продовжувала свою освіту в державному університеті Оклахоми і в техаському університеті Арлінгтона. На початку кар’єри недовго була актрисою, керувала магазином парфюмів, працювала моделлю і знімалася в рекламі на телебаченні. 

Послухавшись поради одного професійного письменника, який брав участь у ранковому ток-шоу її чоловіка, Майкла, Сандра Браун відвідала письменницьку конференцію, що проходила у Х’юстонському Університеті. Натхненна і окрилена ідеями, отриманими на конференції, вона вирішила спробувати щастя на ринку невеликих оповідань про кохання. Сандра Браун продала одну за одною перші дві книги з перервою у місяць. Обидві були опубліковані у 1981 році. 

Незабаром починаюча романістка уклала перші видавничі договори на свої рукописи. Вона зобов’язалася писати по шість книжок на рік під різними псевдонімами. 

У 1987 році Сандра Браун відчула себе готовою залишити ринок невеликих оповідань про кохання та вирішила влитися в головний потік романтичної літератури. Ця азартна гра принесла плоди у 1990 році, коли роман «Как две капли воды» потрапив до списку бестселерів газети The New York Times. З цього часу всі романи письменниці ставали бестселерами Times, включаючи передруковані романи попередніх років. У 1992 році Сандра Браун отримала премію Американської асоціації ділових жінок, а також її роман «Французский шелк» було екранізовано на телебаченні. 

За п’ять наступних років Сандра Браун отримала безліч нагород і номінацій, взяла участь у роботі цілого ряду літературних комітетів і письменницьких асоціацій. А в 1998 році вона отримала премію «за відданість жанру», що присуджується Гільдією американських романтичних авторів. В даний час знаменита романістка обмежує себе одним романом у рік, але її життя - «... не пікнік». Її книги стали набагато змістовніші, і робота над розвитком сюжетних ліній і характерів героїв поглинає більшу частину з її трьохсот шістдесяти п’яти днів. Останнє віднімають письменницькі тури і публічні виступи. Сандра Браун — автор п’яти десятків бестселерів, її книги видані у багатьох країнах світу.