Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Малколм Гладуелл

Малколм Гладуелл — «Неординарні. Історії успіху»
уривок з книги
Малколм Гладуелл — «Спалах! Сила несвідомих думок, або Як не заважати мозку приймати рішення»
уривок з книги
Малколм Гладуелл
Малколм Гладуелл — канадський журналіст, поп-соціолог, автор міжнародних бестселерів.

Народився 3 вересня 1963 року у Великобританії, в місті Фархем. Коли Малкольму було 6 років, сім'я переїхала до Канади. У школі хлопчик серйозно захоплювався спортом. Навесні 1982 року він став стажистом у Національному центрі журналістики у Вашингтоні. У 1984 році отримав диплом історика в Коледжі Трійці при Університеті Торонто.

Малколм Гладуелл розпочав свою кар'єру в якості журналіста у щомісячному виданні The American Spectator, пізніше він писав для журналу Insight on the News. У 1987 році Малколм прийшов працювати в газету Washington Post, згодом очоливши нью-йоркське бюро, де працював до 1996 року. Наразі є штатним автором журналу The New Yorker.

Популярність прийшла до Малкольма після виходу книг «Переломный момент» (The Tipping Point, 2000) і «Озарение» (Blink, 2005), які розійшлися величезним тиражем і стали міжнародними бестселерами. Його подальші роботи — книги «Неординарні. Історії успіху» (Outliers: The Story of Success, 2008) і «Что видела собака»  (What the Dog Saw: And Other Adventures, 2009) також були удостоєні високих оцінок читачів.

Книги та статті Малколма Гладуелла часто стосуються несподіваних наслідків досліджень в соціальних науках і знаходять широке застосування в науковій роботі, зокрема у сферах соціології, психології та соціальної психології. Деякі з його книг посідали перші рядки в списку бестселерів газети The New York Times. У 2005 році журнал Time назвав Гладуелла одним із 100 найбільш впливових людей. У 2007 році письменник отримав першу премію Американської Соціологічної асоціації за видатні досягнення зі звітів у соціальних питаннях. Цього ж року він отримав почесний ступінь доктора філології Університету Ватерлоо.