Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Маркус Хайц

Маркус Хайц — «Битва титанов»
Уривок з роману
Маркус Хайц — «Стражи земель. Доспехи демона»
уривок з книги
Хайц Маркус - Повелитель гномов
Уривок з роману
Хайц Маркус - «Война племен. Проклятые земли»
Уривок з роману
Маркус Хайц

Маркус Хайц народився 10 жовтня 1971 року в місті Хомбург, в даний час живе в місті Цвайбрюкен в Баварії. У 1991 році він закінчив приватну католицьку школу Gymnasium Johanneum в Хомбурзі, потім відслужив в армії. У 2000 році Маркус закінчив університет, отримавши диплом з німецької філології та викладання історії. Потім працював позаштатним журналістом в газеті Saarbrücker Zeitung. У 2002 році випустив свій перший роман Schatten über Ulldart.

Автор про себе:

Народився 10 жовтня 1971 року о 10 годині 43 хвилині і, напевно, ще якісь секунди, в Хомбурзі. Хомбург, що в Саарі. НЕ в Бад Хомбург, який курорт. У них - Бад, у нас - струмок. Але «Струмок Хомбург» якось не звучить.Так вирішило міське управління - не звучить, і все.

Ясна річ, я ходив до початкової школи, непомітно для себе перейшов до гімназії, і все під гордим ім`ям «Маркус Хайц». Того, кого спочатку так звали, я викрав і продав за моря, так як мені на його місці більше подобалося. Зрештою, напевно він опинився десь на лимонній плантації. На гроші, виручені від його продажу, я купив своїй родині нове ім`я, не таке помітне.

Після школи рідний край (або материнський?) закликав мене в Бексбах. У єгерський батальйон. Я пережив це без поранень, і, на щастя, сам теж нікого серйозно не ранив. Вогнепальні поранення входять в поняття шкідливості військового виробництва. За статутом це кваліфікувалося як «Дотримання неправомірному наказу, відданому начальницькою особою». Звучить кльово, мені зійшло з рук за 50 марок. Офіцерові - за 200.

Тоді зелену форму я змінив на чорну, а казарми - на Саарський університет. Ух, що почалося! Метою було здобуття «права викладання в гімназії», яке хитро назвали магістерським гуманітарним ступенем. Навіщо? Мені здалося, що називатися «магістром» буде солідніше. «Магістром гуманітарних наук». Вчителів багато, визнання домагаються одиниці. З журналістами та письменниками справи йдуть не краще, в чому я переконався сам. Значить, набрехав мені консультант з працевлаштування в університеті. Тоді, всім на зло, я став ОДНОЧАСНО журналістом і письменником. Просто взяв і став. Без задньої думки. Таке інколи трапляється.

Я і нині письменник, а також займаюся і іншими речами. Подивимося, чим все закінчиться ... В якомусь ірландському пабі барменом я не стану - занадто це важка робота.

Сам я ... За знаком Зодіака я - Терези, знак, що сходить - Скорпіон. А це означає, що я в рівних частинах цинік-гедоніст зі схильністю до меланхолії і флегматик. Зрештою, знаки Зодіаку - ідеальна відмовка. Для цього корисно знати характерні ознаки того чи іншого знака, для того, щоб завжди мати напоготові відповідну відповідь.

У вільний час я ... У вільний час ... мда ... я займаюся найрізноманітнішими речами. Ну, або закопуюся у шматки незакінченого роману, якщо мене відвідало божественне натхнення.

Крім цього, я - член спортивного клубу SC Fraktur. Fraktur спеціалізується на спортивних травмах. На вибір, кістки собі там можна переламати за грою в футбол, волейбол або баскетбол. На жаль, через високий рівень травматизму нам довелося стати закритим спортивним товариством ... А з віком у учасників спостерігаються травми, пов`язані з хрящем міжхребцевого суглоба. Не у мене, у інших.

Якщо говорити про смажене і печене, я дуже люблю індійську кухню. З хорошими прянощами ніщо не зрівняється!


Чому я пишу? Мені просто подобається це робити. Мені здається, це саме ненудне хобі в світі. Ніяких перешкод, ніяких обмежень, ну, крім граматики і порядку слів, ясності оповідання та критиків.