Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Вольфганг Хольбайн

Вольфганг Хольбайн - Повелительница драконов
Уривок з роману
Вольфганг Хольбайн - Сердце волка
Уривок з роману
Вольфганг Хольбайн - Кольцо Нибелунгов
Уривок із книжки
Вольфганг Хольбайн «Бог-амфибия: Цикл Дегона»
Книга 1 В последних отблесках дня, которые уже начали поглощаться серыми сумерками, озеро выглядело как огромное круглое зеркало. Хотя красное сияние заката давало ощущение тепла, от поверхности воды шел холод, и шепот волн, бившихся об лодку, напоминал Дженнифер чьи-то звонкие высокомерные голоса. Но, возможно, источником холода была вовсе не вода, а она сама, а то, что казалось ей злобным шепотом, на самом деле было лишь отзвуками ее собственного страха.
Звіт форуму з Вольфгангом Хольбайном
Вольфганг Хольбайн – «Тор. Разрушитель»
Уривок з роману
Книга мертвых - Вольфганг Хольбайн
Уривок з роману
Хольбайн Вольфганг - Цикл Дегона: Печать силы
Уривок з роману
Вольфганг Хольбайн

Вольфганг Хольбайн (нім. Wolfgang Hohlbein; народ. 15 серпня 1953, Веймар) — німецький письменник, автор науково - фантастичних і фентезійних романів, а також жахів. Його дружина Хайке теж письменник і часто пише книги спільно зі своїм чоловіком. Вона часто придумує ідеї для історій, що робить її співавтором Хольбайну. Він сам з цього приводу говорив, що вона привносить «магію казок» у його роботи.

«Хольбайн — це вже культ», — говорять у Німеччині. Він — найбільш популярний та успішний німецький автор у жанрі фентезі із загальним обсягом накладів більше 30 млн. книг. У 1993 році його фантастичний трилер «Врата друидов» цілий рік був у списку бестселерів журналу «Шпігель». Всього Вольфганг Хольбайн написав понад 150 романів, які постійно перевидаються. Його книги перекладені на 34 мови та удостоєні величезної кількості премій та нагород. При цьому він працює в багатьох жанрах розважальної літератури — від книжок для дітей та юнацтва до романів та сценаріїв, від фентезі до жахів і історичних романів.

Свої культові історії Вольфганг Хольбайн пише в основному ночами, з опівночі до раннього ранку, коли більшість звичайних людей встають, щоб відправитися на службу. Таке відчуття, що слово «трудоголік» було придумано спеціально для нього, він працює 7 днів на тиждень і навіть у свої короткі відпустки він вигадує, не покладаючи рук. «Так і повинно бути, якщо тобі пощастило зробити зі свого хобі професію», — лаконічно зауважує письменник.

Вольфганг Хольбайн — визнаний прекрасний оповідач. «Якби я жив у Cредньовіччя, я б, напевно, ходив по дворах і розповідав історії про драконів, битви та кохання», — говорить про себе сам Хольбайн.

Власне, Хольбайн і сьогодні займається саме цим, з тією лише відмінністю, що ходить він не від двору до двору, а від видавництва до видавництва. При цьому йому не тільки подобається вигадувати сюжети, але і грати з незвичайними ідеями та фантастичними думками. Найбільше однак, його цікавлять люди, долі його головних героїв і ті перипетії, які урізноманітнюють життя —  все те, що можна перетворити на захоплюючу історію.