Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Карр Ален

Карр Ален

Колись Ален Карр викурював близько 100 сигарет на день, але кинув 23 роки тому.

«Тоді я став найщасливішою людиною в світі і продовжую їм залишатися», −  говорив Карр. Його книги про те, як можна легко відмовитися від згубної звички, стали бестселерами і розійшлися мільйонними накладами. Під його патронажем діяли клініки по всьому світу.

Коли влітку йому поставили діагноз неоперабельна форма раки легенів,  Карр сказав, що його хвороба продемонструє курцям необхідність відмовитися від сигарет. Він помер в своєму будинку в Іспанії. Його друзі вважають, що не лише його власне минуле курця, але і лекції, які він читав своїм пацієнтам в накурених приміщеннях, сприяли розвитку хвороби.

За повідомленням його прес-секретаря, Карр допоміг кинути палити 25 млн чоловік, включаючи таких знаменитостей, як актор Ентоні Хопкінс і футболіст Джанлука Віаллі. За своє життя він продав 7 млн книг про боротьбу з курінням, відкрив 70 клінік в 30 країнах світу. Сам Карр до винаходу унікальної методики відмови від шкідливої звички був завзятим курцем протягом багатьох років.

Колишній бухгалтер, що викурював по 100 сигарет на день, обіцяв своїм пацієнтам 90% успішності в лікуванні від нікотинової залежності. Він рекомендував курцям зосередитися на своїй пристрасті до куріння, а не покладатися на силу волі. Карр вважав, що люди, які палять, потрапляють в замкнуте коло, намагаючись знайти заміну нікотину в своїй системі цінностей і в своєму організмі. Лікування починається з усвідомлення, що «задоволення», яке вони випробовують після кожної викуреної сигарети ілюзорне, оскільки воно насправді є результатом здобуття чергової порції нікотину. Аллен Карр підкреслював, що помер би ще 20 років тому, якби не кинув палити.

Видавець книг Аллена Карра Джон Дайси вважає, що приклад людини, яка, будучи завзятим курцем, «відмовилася від своєї звички і дожила до 72 років, повиннн надихнути багатьох».