Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Макс Аллан Коллінз

Макс Аллан Коллінз

Макса Аллана Коллінза, володаря премій спілки письменників детективного жанру «Едгар» в номінаціях «художня» і «нехудожня» література, оголосили «людиною Відродження в детективній літературі». Він здобув безпрецедентні дванадцять премій «Шанус», за книжки про детективів, за свої історичні трилери, дві з яких були присуджені за романи з серії про Натана Геллера «Синдикат» (1983) та «Викрадений» (1991). Він також відомий як кінокритик, автор коротких оповідань, автор пісень, розробником настільних і комп’ютерних ігор і новелізацій кінофільмів, включаючи бестселер за версією газети «Нью-Йорк таймс» «Врятування рядового Райана».

Його роман в картинках «Проклятий шлях» став основою для сюжету однойменного фільму, що здобув премію «Оскар» 2002 року. Цей фільм був знятий на кіностудії «Дрім Воркс», і головні ролі в ньому виконали Том Генкс, Пол Ньюмен і Джад Лоу. Режисером фільму виступив Сем Мендес. Коллінз також відомий як автор багатьох коміксів, у том числі як один з авторів «Дика Трейсі», що виходив окремою колонкою в газеті з 1977 до 1993 року, а також як автор його власних коміксів «Міс Три», «Бетмен» і «Розслідування злочину», основаних на рейтингових тележурналах, для яких він теж писав популярні романи.

Як незалежний кінематографіст у рідному штаті Айова він написав сценарій і зняв за ним фільм «Матуся», прем’єра якого на телеканалі «Лайфтайм» відбулася 1996 року, і його сіквел «Матусін день» (1997). Він є автором сценарію для фільму «Експерт», 1995 року показаного телеканалом «Ейч-Бі-Оу», а також написав сценарій і зняв за ним фільм «Міккі Спіллейн Макса Хаммера», який здобув премію за кращий документальний фільм, а також новаторський художній фільм «Реальний час: осада ринку на Лукас-Стріт» (2000).

Коллінз живе в Мускатині, штат Айова, зі своєю жінкою, письменницею Барбарою Коллінз, і їх сином Натаном.